Urmareste-ne

Archive

Top 10 cei mai pariati „solisti” de sambata la agentiile din Romania

Sursă foto: lefigaro.fr

betmag.ro iti prezinta in continuare top 10 cei mai pariati „solisti” de sambata la agentiile din Romania, cu victoria Simonei Halep in finala de la Madrid in cap de lista. 

# Sportiva noastra are o cota excelenta sa treaca si de Cibulkova: 1.44! Jocul Simonei a fost cu adevarat impresionant la acest turneu, doar Irina Begu reusind sa-i smulga un set.

# Urmeaza pe lista posibila victorie a lui West Ham in partida cu Swansea, meci pe care betmag.ro vi-l recomanda la biletul zilei. Gazdele inca spera la ocuparea ultimului loc care asigura prezenta in Liga Campionilor. 

Iata mai jos top 10 cei mai pariati „solisti”!
top3

Sursa foto: lefigaro.fr


betmag.ro iti recomanda: 110 RON bonus cu 20 RON depozit

  1. Deschide AICI un cont la NetBet, prima casa de pariuri licentiata in Romania prin decizia ONJN numarul 927, din 24 iunie 2015.
  2. Introdu codul NETBET200 in Casierie inainte de a efectua prima ta depunere de 20 RON. Pariaza cei 20 RON pe o cota minima de 1.60 si primesti 10 RON bonus!
  3. Cauta apoi promotia Bonus Booster in categoria PROMOTII, localizata in partea dreapta, zona superioara a site-ului. Click pe INSCRIERE si primesti automat inca 100 RON bonus.

betmag.ro iti mulțumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate