Urmareste-ne

Archive

Top 10 cele mai jucate cote de azi. Surpriză mare la Steaua – Dinamo

Laurențiu Reghecampf, antrenorul lui Neftchi Baku

betmag.ro îți prezintă top 10 cele mai jucate cote de azi la agenția Sportingbet, licențiată în România. În cap de listă avem o surpriză, favorita Steaua fiind evitată de români înaintea derby-ului cu Dinamo. 

# Chiar dacă Steaua se află în luptă pentru titlu și este echipa care vine după o perioadă mai bună, cel mai jucat pariu al zilei este Dinamo (H+1), echivalentul variantei „X2”, la o cotă de 2.15. Pariorii sunt atrași de cota mare oferită variantei în cauză, dar și de faptul că trupa lui Rednic n-a pierdut în acest sezon cu Steaua.

# Locul secund este ocupat de victoria lui Villarreal cu Getafe. Mare atenție însă, gazdele au asigurat locul 4, astfel că-și pot odihni jucătorii în vederea returului de la Praga, din sferturile de finală ale Europa League.

# Se joacă masiv și pe victoria lui Napoli, care nu va putea conta pe golgheterul Higuain la duelul cu ultima clasată, Verona. Pe lângă varianta 1 solist, se pariază și pe TG 3+.

# Liverpool, Rosenborg sau Partizan sunt alte trei echipe des întâlnite pe biletele de joc de duminică, în condițiile în care meciurile dezechilibrate lipsesc în campionatele puternice. 

hand

Sursa foto: sport.de

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate