Urmareste-ne

Archive

Top 10 pariuri pe care toată lumea le joacă azi în Liga Campionilor

Sursa foto: www.arsenal-world.co.uk

Liga Campionilor își ia rămas bun de la pariori până anul viitor, astăzi fiind programate ultimele opt partide din faza grupelor. betmag.ro îți prezintă cele mai jucate 10 pariuri de miercuri. 

Victoria Romei se regăsește pe toate biletele, italienii având o cotă de 1.33 să treacă de BATE. Dacă vor câștiga, jucătorii antrenați de Rudi Garcia se califică în optimile de finală indiferent de ce se va întâmpla în Leverkusen – Barcelona.

De altfel, tocmai acest meci îl urmează în topul celor mai populare pariuri, mizându-se pe 2 solist. Atenție însă, Barcelona va folosi mulți jucători de rezervă, Neymar, Suarez, Pique, Dani Alves sau Iniesta absentând.

Arsenal cu a sa cotă de 1.95 la Pireu completează topul. Interesant este că londonezii au pierdut de fiecare dată la precedentele trei vizite pe terenul lui Olympiakos și azi au nevoie de un 2-0, 3-2, 4-3 sau orice alt scor mai mare pentru a se califica.

real

Sursa foto: www.arsenal-world.co.uk

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate