Urmareste-ne

Archive

TOP 3 ponturi pariuri gratuite de joi, 14 martie 2019

Publicat

pe

Eden Hazard, Chelsea

Villarreal nu se dezminte și bate la Zenit, Salzburg vrea răzbunare, iar cei de la Chelsea se pregătesc de o deplasare complicată, cea de la Kiev.

TOP 3 ponturi pariuri gratuite de joi, 14 martie 2019

  1. Dinamo Kiev – Chelsea GG @ 1,85
  2. Salzburg – Napoli 1 @ 2,48
  3. Villarreal – Zenit GG @ 1,67

Salzburg a fost pulverizată de Napoli în tur, italienii s-au impus cu 3-0, iar cei de la Salzburg au promis răzbunare. După meciul cu napoletanii, Salzburg a terminat 0-0 în campionatul Austriei, cu cei de la Sturm Graz. În meciurile pe care Salzburg le-a jucat acasă în acest sezon, nimeni, dar nimeni nu s-a impus vreodată, Salzburg are un bilanț de 5 rezultate de egalitate și 18 victorii.

Ponturi fotbal 14 martie 2019

Este posibil ca Napoli să se culce pe o ureche, avantajul de trei goluri din tur părând decisiv, însă vă spunem de pe acum, Salzburg este o echipă capabilă și ambițioasă, o echipă ce o poate întoarce pe Napoli. Villarreal a surprins încă un meci, încă un tur. Spaniolii au mari probleme în La Liga, fiind o echipă ce se zbate să scape de zona roșie a clasamentului, dar acest lucru nu contează pentru experimentații jucători ai „submarinului galben”.

În turul acestui duel, toți ne așteptam ca cei de la Zenit să câștige, măcar să nu piardă. Dar spaniolii s-au impus cu 3-1, iar meciurl retur pare o formalitate, mai ales că rușii nu au meciuri oficiale în picioare. Chelsea a primit acea pedeapsă de a nu mai transfera jucători timp de doi ani. Acest fapt duce la o bună gestionare a tuturor bunurilor pe care le are echipa londoneză în acest moment. Cum în campionatul Angliei, Chelsea se luptă cu United și Arsenal, pentru un loc de Liga Campionilor, trofeul Europa League a devenit o variantă foarte probabilă pentru acest deziderat.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii