Urmareste-ne

Archive

TOP 3 ponturi pariuri gratuite de joi, 21 martie 2019

Publicat

pe

Croația

Croația are toate șansele de a câștiga grupa din care face parte, nu este loc de surprize neplăcute în această grupă. Macedonia este la primul joc sub această titulatură.

TOP 3 ponturi pariuri gratuite de joi, 21 martie 2019

  1. Croația – Azerbaijan. H -2 @ 2,02
  2. Israel – Slovenia. Peste 1,5@ 1,41
  3. Macedonia de Nord – Letonia. 1 @ 1,40

Macedonia de Nord începe un nou drum din toate punctele de vedere. „Războiul„ diplomatic cu Grecia, a fost câștigat de eleni și aceștia au reușit să schimbele numele Macedoniei. Macedonenii se bat cu slovenii pentru locul trei și dacă visează la vreo calificare de pe locul doi, atunci trebuie să elimine una din cele două super echipe ale grupei: Polonia, Austria.

Ponturi fotbal 21 martie 2019

Macedonenii au câștigat grupa de Liga Națiunilor și astfel vor pleca cu un moral bun în aceste preliminarii. Israelul a căzut foarte mult în ultimii ani, meciul cu Slovenia pare a avea un rezultat final știut încă de la start. Slovenia este o echipă arțăgoasă, care poate pune mari probleme în această grupă. Slovenii și-au format un lot în Liga națiunilor și acum vor ataca cu toată încrederea preliminariile Europene.

Israel, a terminat pe locul 2 în Liga Națiunilor, după Scoția, și se mândrește cu faptul că a câștigat ambele partide din această competiție, disputate pe propriul teren. Croația este favorita certă din grupa sa, statutul de Vicecampioană Mondială este unul demn de respectat. Croația este și ea într-o schimbare de generații, dar se găsesc talente pentru a umple golul lăsat de jucătorii care se retrag de le echipa națională. Singura problemă care se pune în duelul cu Azerbaijan, este cea a golurilor marcate de Croația.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii