Urmareste-ne

Archive

TOP 3 ponturi pariuri gratuite de luni, 11 martie 2019

Publicat

pe

Frankfurt Leipzig

Cei de la Botoșani și-au propus play-off-ul, au fost atât de aproape și totuși nu au reușit. În play-out o să fie totul complet diferit. Chiajna promite o altă abordare acum.

TOP 3 ponturi pariuri gratuite de luni, 11 martie 2019

  1. Dusseldorf – Frankfurt X2 @ 1,50
  2. Botoșani – Chiajna GG @ 1,97
  3. Galatasaray – Antalyaspor GG @ 1,88

Ultimul meci al etapei de Bundesliga este unul extrem de echilibrat, poate dacă se juca la Frankfurt stătea altfel situația. Dusseldorf  este una din cele mai în formă echipe pe propriul teren, are patru victorii în ultimele cinci astfel de etape. Chiar și așa, Fortuna Dusseldorf este abia în partea a doua a clasamentului și ocupă locul 11. Distanța față de primul loc retrogradabil, ocupat de Stuttgart, este de 12 puncte, așa că echipa gazdă are o oarecare liniște pe acest final de sezon.

Ponturi fotbal 11 martie 2019

Frankfurt țintește locul de Champions ocupat de Gladbach, dar oaspeții mai au de recuperat 6 puncte. Oaspeții nu pierd în deplasare de patru runde, dar în ultimele două partide de la Dusseldorf au încasat cinci goluri. Galatasaray își poate consolida locul 2, cu o victorie în partida cu Antalyaspor, gazdele se îndepărtează la opt puncte de Beșiktaș. Problema este că Antalyaspor este o echipă eminamente de deplasare, are 19 puncte acumulate din astfel de partide, iar în meciurile de acasă a acumulat doar 13, fiind pe ultimul loc într-un clasament al partidelor de acasă.

În ultimele trei dueluri directe, de pe stadionul celor de la Galatasaray, gazdele au marcat de fiecare dată câte trei goluri. Galata a marcat în fiecare din ultimele 12 partide disputate pe propriul teren. FC Botoșani pleacă cu prima șansă în duelul cu Concordia Chiajna. Ilfovenii au transferat ceva jucători, dar pare că Falub nu reușește să își impună ideile tactice. Chiajna pleacă de pe ultimul loc în play-out și are de recuperat o distanță de șapte puncte pentru a se salva. Asta înseamnă că ilfovenii au nevoie de cel puțin 35 de puncte, din cele 42 puse în joc, cu alte cuvinte: Un play-out perfect.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii