Urmareste-ne

Archive

TOP 3 ponturi pariuri gratuite de miercuri, 13 martie 2019

Publicat

pe

Jucători Liverpool, bucurie după gol.

Cele două partide din Champions League sunt și cele mai importante de astăzi, însă avem așteptări și de la Birmingham vs Millwall.

TOP 3 ponturi pariuri gratuite de miercuri, 13 martie 2019

  1. Barcelona – Lyon Peste 3,5 @ 1,80
  2. Bayern – Liverpool Peste 1,5 Liverpool @ 2,55
  3. Birmingham – Millwall GG @ 1,91

Noroc că meciurile tur s-au terminat 0-0, că dacă bătea Barcelona la Lyon, acum aveam pretenții de vreo „remontada” din partea francezilor. Spunem acest lucru în contextul rezultatelor obținute de echipele ce au pierdut partidele tur din optimi: Manchester United, Juventus, Ajax.

Ponturi fotbal 13 martie 2019

De la meciul dintre Bayern și Liverpool, ne așteptăm doar la multe goluri. Credeam acest lucru și în tur, dar în acest moment, la forma pe care o traversează Bayern, la calitatea pe care o are Liverpool, la jocul pa care îl are Bayern acasă, este aproape imposibil să vedem vreun 0-0. Liverpool are toate șansele de a marca în acest duel, problema „cormoranilor” este: ”Oare pot marca precum cei de la Bayern?!”. Millwall a pierdut în ultimele patru etape de fiecare dată, presiunea devine foarte mare din cauza locului ocupat în acest moment.

Millwall este prima echipă ce se salvează de la retrogradare, dar diferența este de doar un punct. Millwall a obținut doar zece puncte din deplasările de până acum, iar totalul golurilor primite în aceste partide este de 31. Birmingham este la mijlocul clasamentului, forma din ultima vreme a gazdelor este una extrem de oscilantă, iar în ultimele cinci partide de acasă Birmingham s-a impus doar într-una dintre acestea. Căte un „GG” la toate trei, pare cel mai bun pont posibil.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii