Urmareste-ne

Archive

Top metode pentru depuneri și retrageri online la Superbet

Top metode pentru depuneri și retrageri online la Superbet

Îți prezentăm în continuare top metode pentru depuneri și retrageri online la Superbet. Vorbim despre cea mai populară casă de pariuri de pe piaţa din România.


Top metode pentru depuneri și retrageri online la Superbet

Când vorbim despre casele de pariuri din România, Superbet este la loc de cinste. Mai exact, noi credem că este pe primul loc în topul preferinţelor românilor. Chiar dacă pariurile online nu sunt cele mai spectaculoase, agenţiile terestre au făcut-o agenţia preferată a românilor pentru mulţi ani. Acum, încearcă tot mai mult să se impună şi pe piaţa pariurilor online, oferind o aplicaţie de mobil rapidă, dar şi un site care are un mare avantaj: este identic cu cel pentru oferta din retail, care este foarte cunoscut pariorilor.

Superbet te așteaptă cu 500 RON bonus automat

Să începem cu începutul. Care este primul lucru care interesează un parior când vine vorba despre a deschide un cont online? Ai ghicit. Cum poate depune şi retrage banii săi. Superbet este la nivelul pieţei şi oferă foarte multe variante, de la depuneri în agenţii până la cunoscutele Skrill şi Neteller.

Dar pentru a ajunge la depunere, trebuie mai întâi să ai cont. Cum? Apasă pe butonul de mai jos și te alege și cu 500 RON bonus automat la primele trei depuneri!

Metode legale pentru depuneri și retrageri online la Superbet

La Superbet sunt şase metode prin care poţi depune şi retrage banii, toate foarte uşor de folosit şi foarte cunoscute pariorilor din România. Suntem de părere că agenţia alb-roşie mizează foarte mult pe tranzacţiile din agenţii, deoarece timpul în care se poate face o retragere este de nici 24 de ore, cel mai rapid dintre toate casele de pariuri care oferă această posibilitate.

Să le luam pe rând:

  • Cash prin intermediul agențiilor – Cea mai bună variantă, în special pentru că avem o agenţie Superbet la fiecare colţ de stradă. Mai mult, această metodă este foarte apreciată de cei care pariază foarte puţin, deoarece depunerea minimă este de doar 10 lei.
  • Transfer bancar – O variantă nu foarte populară, dar care de multe ori este aleasă de pariorii care au probleme când folosesc un card sau nu au nicio agenţie aproape.
  • Card bancar – Fără discuţii varianta pe care o folosim cei mai mulţi dintre noi. Atât VISA, cât şi MasterCard, se află pe lista cardurilor care pot fi folosite. Spre deosebire de o depunere cash în agenţii, aici depunerea minimă este de 20 lei.
  • Skrill – Serviciul de plăţi online este şi el prezent, iar depunerea minimă este de 20 de lei, lafel ca şi retragerile.
  • NETELLER – Un alt serviciu de plăţi online foarte apreciat mai ales de cei care fac multe tranzacţii online şi nu vor să folosească foarte des propriul card bancar.
  • Paysafecard – Tot 20 de lei depunerea minimă, tot 20 de lei retragerea. Mai mult, foarte multe supermarketuri au aparate unde se pot pune bani în paysafecard, pentru ca ulterior să fie depuşi în contul de pariuri

Nu rămâne decât să te apuci de pariat şi să încerci fiecare dintre variantele de mai sus, pentru a putea spune după ce ai testat care este cea mai bună variantă pentru tine.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii