Urmareste-ne

Archive

Topul celor mai pariați „soliști” de sâmbătă

Sursa foto: sportal.com.au

Deși e departe de performanțele pe care le reușea în precedentele sezoane, Chelsea rămâne un punct de atracție pentru pariori, victoria sa cu Norwich intrând în Topul celor mai pariați „soliști” de sâmbătă.

Londonezii sunt urmați pe această listă de Valencia, care va evolua pe teren propriu cu Las Palmas. Ultima treaptă a podiumului îi revine lui Man United. Atenție însă, trupa lui Van Gaal nu poate conta pe șapte jucători în deplasarea de la Watford: Fellaini, Rooney, McNair, Carrick, Shaw, Valencia și Martial.

Campionatul Rusiei propune la rândul său doi „soliști”, ȚSKA Moscova și Zenit ducând o nouă luptă de la distanță pentru cucerirea titlului. Ambele vor juca pe teren propriu în această rundă împotriva unor adversari accesibili.

În Germania, Monchengladbach caută o nouă victorie, de această dată în fața lui Hannover. Cota pentru un eventual succes al gazdelor este excelentă: 1.55!

cmp

tv

Urmărește gratuit mii de meciuri oriunde te-ai afla!

Deschide AICI un cont la Unibet și vei putea urmări gratuit toate meciurile din NBA, La Liga, Bundesliga sau Ligue 1, pe desktop și pe mobil.

 

Sursă foto: sportal.com.au

Agenții autorizate