Urmareste-ne

Maxbet

Trăieşte la MAX! Ai 50 de lei bonus dacă accepţi provocarea de tenis

provocarea de tenis
Trăieşte la MAX! Ai 50 de lei bonus dacă accepţi provocarea de tenis

Game. Set. Meci! Acceptă Provocarea de Tenis şi Maxbet îţi dă 50 de lei bonus. Roland Garros, Wimbledon, US Open şi toate celelalte turnee până la finalul anului îţi pot aduce un bonus în fiecare zi. Nu-l rata!

FĂ-ŢI CONT LA MAXBET ŞI AI 25+800 LEI BONUS

Acceptă Provocarea de Tenis şi primeşti 50 de lei bonus

La Maxbet, pariurile pe tenis au devenit şi mai interesante, pentru că îţi pot aduce un bonus de 50 de lei în fiecare zi, până la finalul anului 2023. Acceptă Provocarea de Tenis şi profită!

Provocarea de Tenis se adresează tuturor jucătorilor înregistrați pe maxbet.ro. Dacă nu ți-ai făcut până acum cont la Maxbet, poți să îți creezi unul simplu și rapid. FĂ CLICK AICI și vei fi redirecționat pe pagina de înregistrare. Ai și bonus de bun venit (toate detaliile aici).

Pe scurt, foloseşte codul TENIS50, pariază cel puţin 250 de lei pe bilete pre-meci sau live pe tenis şi Maxbet îţi dă 50 de lei extrabuget tot pe tenis. Poţi beneficia de bonus o singură dată pe zi, dar o poţi face în fiecare zi.

bun venit maxbet 25 + 800 lei

Condiţiile bonusului şi ale pariurilor de 250 de lei

 • Sumele obținute trebuie să fie rulate pe pariuri diferite (cu evenimente diferite).
 • Pentru pariurile de tip Multiplu (minimum 2 evenimente), fiecare selecție trebuie să aibă o cotă de minim 1,50, iar cota finală nu poate fi mai mică de 2,00.
 • Pentru pariurile de tip Sistem, biletul trebuie să conțină minimum 5 evenimente de o cotă minimă de 1,50, iar cota finală să fie minimum 2,00.
 • Pentru pariurile de tip Simplu (un singur eveniment), cota finală trebuie să fie minimum 2,00.

Condiţii pentru rulaj

 • Bonusul este disponibil EXCLUSIV pentru evenimentele din secţiunea Sport -> Tenis, Live.
 • Poţi să ai un singur bonus activ în orice moment. Dacă vrei să accepţi un alt bonus, finalizează rulajul pentru cel activ sau anulează-l.
 • Bonusul de 50 de lei obţinut prin promoţia Provocarea de Tenis trebuie rulat o singură dată.
 • Pentru a participa la rulaj, pariurile tale trebuie să aibă miza cuprinsă între 5 şi 50 de lei. Dacă nu se află în acest interval, biletele tale nu vor conta pentru rulaj.
 • Nu sunt luate în calcul pentru rulaj pariurile plasate în Casino sau pe Jocuri Virtuale.
 • La finalul rulajului, suma maximă ce poate fi transferată din soldul bonus în soldul numerar este de 1.000 de lei. Câştigurile care depăşesc pragul de 1.000 de lei vor fi anulate.

 • Ai 3 zile la dispoziţie pentru rulaj! Dacă termenul este depăşit, fondurile din balanţa bonus se pierd. De asemenea, pariurile tale trebuie plasate şi stabilite înainte de expirarea celor 3 zile de la activarea bonusului.
 • Se ia în considerare pentru rulaj doar primul pariu efectuat pe un anumit eveniment. Dacă pui al doilea bilet cu acelaşi meci, acel bilet nu va conta pentru rulaj.
 • Nu contribuie la rulaj pariurile care sunt stabilite nule, cele care primesc o cotă de 1,00 şi cele pe meciuri anulate. De asemenea, nu pot fi utilizate pariuri din alte oferte speciale, precum Pariu Şansă, Max Cotă, OfertaMax sau MaxBonus.
 • În cadrul rulajului, miza pariurilor va fi luată mai întâi din soldul sumei depuse (până la terminarea acesteia) urmând ca apoi să se parieze din Bonus. Orice sumă disponibilă în numerar care se află în contul tău (cum ar fi bani pe care i-ai depus sau câștiguri obținute din pariere cu mize plasate din banii tăi), va fi folosită cu prioritate pentru pariere înainte de a se folosi banii din Bonus. Profiturile obținute din activitatea de pariere vor fi distribuite în funcție de sursa din care s-a plasat pariul.

provocarea de tenis

Toate detaliile campaniei Maxbet sunt disponibile pe pagina dedicată, accesând „Termeni şi condiţii”.

BONUS 100% PÂNĂ LA 250 LEI LA DEPUNERE!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate