Urmareste-ne

Archive

Trei cote de pauză/final prinse pe același bilet! Care a fost câștigul

Sursă foto: 101greatgoals.com

Un brașovean a câștigat o sumă frumoasă la pariuri cu numai trei meciuri, însă cotele pe care a mizat au fost cu adevărat inspirate. Vezi în continuare un bilet remarcabil.

# Acesta a mizat pe varianta 1 pauză / X final la Pandurii – Târgu Mureș, oaspeții revenind spectaculos de la 1-3 când nimeni nu se mai aștepta. Cota acestei variante? 17.00!

# A mers de asemenea pe o victorie a oaspeților după pauză în Deportivo – Las Palmas, scor final 1-3. Ultimul meci pe bilet a avut și cea mai mare cotă: 18.00 la AS Roma – Bologna 2 pauză / X final.

# Cota finală a biletului a fost 2080.00, pariorul punând însă numai 2 lei. Chiar și așa, câștigul a fost de aproximativ 4.000 de lei. 

tare

Sursă foto: 101greatgoals.com

CEI MAI MULTI ROMANI PARIAZA LA FORTUNA PENTRU CA…

…la Fortuna (D. 2159/28.08.2015) poti paria online chiar si fara un card bancar! Tot ce trebuie sa faci este sa-ti deschizi un cont accesand butonul de mai jos, iar apoi sa mergi cu buletinul in cea mai apropiata agentie terestra Fortuna. Acolo ii vei spune operatorului suma pe care doresti sa o depui, iar acesta iti va alimenta contul. Banii pe care ii castigi online ii poti retrage tot din agentiile Fortuna! Depunerea minima fara card e 10 RON!

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate