Urmareste-ne

Pariuri Sportive

Trei greșeli stupide pe care toți le facem atunci când pariem

Sursă foto: erickrheam.com

Îți prezentăm trei greșeli stupide pe care și noi, și tu le-am făcut cel puțin o dată de când ne-am apucat de pariuri. 

SUNTEM PREA ÎNCREZĂTORI
Numărul pariorilor care ar fi dispuși să mizeze 10 lei pe un bilet care să aibă un câștig de 20 de lei este aproape inexistent. Nimeni nu vrea să se facă de râs în agenție. Mulți urmărim câștiguri de 100, 500 ori chiar mai mari de 1000 de lei, cu doar câțiva lei pariați. Realitatea e evidentă: fiecare meci adăugat pe bilet ne scade matematic șansele de câștig.

APLICĂM ȘABLOANE
Dacă ni s-a întâmplat cândva să câștigăm mizând împotriva unei echipe care a avut șase jucători accidentați, vom avea tendința să repetăm acest pariu și în alte cazuri. La fel și dacă am văzut acum trei săptămâni un meci la TV cu o echipă al cărei joc ne-a impresionat. Neglijăm circumstanțele prezente, în favoarea unor informații irelevante din trecut.

O CIFRĂ ÎN CONT
Pariurile live online pot fi extrem de înșelătoare. Dacă ne-am duce cu o bancnotă de 100 de lei în agenție, nu prea ne-ar lăsa inima să o punem pe același bilet. Totuși, când această bancnotă se transformă într-o simplă cifră în contul de pariuri online, suntem dispuși să o pariem în trei secunde dacă prindem un moment considerat favorabil.

Sperăm că, prin prezentarea acestor trei greșeli stupide, vei fi ceva mai temperat atunci când alegi să te bucuri de hobby-ul tău.

Sursă foto: erickrheam.com

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate