Urmareste-ne

Archive

Trei meciuri de sâmbătă unde cotele scad semnificativ

Sursă foto: fulltimeresult.com

Cele trei meciuri unde au fost semnalate schimbări importante de cote în ultimele 24 de ore vin din principalele campionate ale Europei. Citește în continuare pentru a afla despre ce partide este vorba.

# Chiar dacă gazdele și-au îndeplinit obiectivul pentru acest sezon – menținerea în prima ligă – iar oaspeții sunt în pericol de a pierde ultimul loc care duce în Liga Campionilor, bookmakerii au scăzut semnificativ cotele pe 1 solist înainte de Bournemouth – Man City. 

BOURNEMOUTH – MAN CITY
Cote inițiale: 5.00 – 3.60 – 1.70
Cote actuale: 3.75 – 3.60 – 2.10

# Deja campioană, PSG nu mai are niciun motiv să trateze serios meciurile din Ligue 1, mai ales că săptămâna viitoare trupa lui Blanc joacă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Acolo vrea să ajungă și Nice, echipă ce e bine poziționată pentru a încheia sezonul pe ultima treaptă a podiumului.

PARIS SG – NICE
Cote inițiale: 1.30 – 5.00 – 10.00
Cote actuale: 1.57 – 3.75 – 6.50

# Valencia l-a demis pe Gary Neville, însă casele de pariuri tot șanse mici îi acordă la o eventuală victorie pe terenul celor din Las Palmas. Gazdele au obținut patru victorii la zero în precedentele cinci etape, cedând doar în fața lui Real Madrid. În schimb, Valencia vine după două eșecuri la zero în deplasare. 

LAS PALMAS – VALENCIA
Cote inițiale: 2.88 – 3.20 – 2.50
Cote actuale: 2.38 – 3.25 – 3.10

Sursă foto: fulltimeresult.com

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate