Urmareste-ne

Archive

Trei meciuri de tenis pentru biletul zilei de luni – CÂȘTIGAT

Sursă foto: blog.1800gotjunk.com

Într-o zi de luni în care meciurile de fotbal lipsesc cu desăvârșire, betmag.ro vă propune trei meciuri de tenis pentru biletul zilei. Cumulat, acestea formează o cotă atractivă, de 2.42.

La Turneul Campioanelor, în proba de dublu, surorile Chan vor înfrunta în meciul inaugural perechea formată din franțuzoaica Garcia și slovaca Srebotnik. Cele două cupluri s-au mai întâlnit o dată în acest an în luna august, la Cincinnati, când asiaticele au avut câștig de cauză.

De altfel, surorile Chan par a fi singurele jucătoare din circuit capabile de a le face față lui Mirza și Hingis, de departe numărul 1 în lume în proba de dublu, ele fiind ultimele care au reușit să le învingă pe cele două, de asemenea la Cincinnati. Mirza și Hingis au înregistrat după acel eșec 17 victorii consecutive, majoritatea încheiate fără super tie-break. Acum se vor duela cu perechea Kops-Jones/Spears, de care au mai trecut în două rânduri în 2015, fără a pierde vreun set.

La simplu, Garbine Muguruza se duelează cu Lucie Safarova, jucătoare care vine după patru înfrângeri la rând pe hard. În comparație, iberica are nouă victorii în ultimele zece meciuri pe această suprafață, impunându-se recent la Beijing.

BILETUL ZILEI – LUNI, 26 OCTOMBRIE
Muguruza – Safarova 1 @ 1.30
Chan/Chan – Garcia/Srebotnik 1 @ 1.59
Hingis/Mirza – Kops-Jones/Spears 1 @ 1.17
Cota totală: 2.42 la Sportingbet

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Sursă foto: blog.1800gotjunk.com

Agenții autorizate