Urmareste-ne

Archive

Trei meciuri din Anglia pentru biletul zilei de luni – CÂȘTIGAT

Sursa foto: maguzz.com

Biletul zilei de luni este format din trei meciuri programate în ligile engleze, începând cu Premier League și terminând cu League Two. 

Arsenal reacționează bine după înfrângeri, cel puțin în acest sezon. De cinci ori s-a întâmplat ca „tunarii” lui Wenger să câștige următorul meci după un eșec. Bournemouth a traversat, probabil, cea mai bună perioadă a sezonului, cu victorii consecutive obținute împotriva lui Man United, Chelsea și West Brom.

Oaspeții nu au reușit însă niciun rezultat pozitiv în săptămânile în care au fost nevoiți să dispute câte două meciuri, arătând că n-au experiența necesară unui program încărcat la cel mai înalt nivel.

Orice meci jucat de Peterborough în acest sezon de League One s-a încheiat cu minimum două goluri marcate, fiind una dintre puținele echipe din Europa cu o asemenea statistică. Nici Walsall nu stă rău la acest capitol, 18 dintre cele 22 de partide ale sale încheindu-se cu varianta TG2+.

Dacă în privința punctelor nu impresionează, Steveage și Dag & Red se pot consola cu faptul că sunt două dintre cele mai spectaculoase formații din League Two, meciurilor acestora terminându-se deseori cu multe goluri.

BILETUL ZILEI DE LUNI, 28 DECEMBRIE
Arsenal – Bournemouth 1&T1 2+ @ 1.52
Walsall – Peterborough Peste 1,5 @ 1.20
Stevenage – Dag & Red Peste 1,5 @ 1.23
Cota finală: 2.24

Sursă foto: maguzz.com

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate