Urmareste-ne

Pariurile Zilei

Trei ponturi la Roland Garros pentru 27 mai 2019

Betmag oferă trei ponturi pentru ziua de 27 mai 2019 la Roland Garros, în prim plan fiind meciurile de pe tabloul masculin, dar şi un meci de pe tabloul feminin.

Trei ponturi la Roland Garros pentru 27 mai 2019

Primul duel al zilei este cel între Jeremy Chardy şi Kyle Edmund.  Britanicul a avut un start de sezon cu multe probleme şi a reuşit primele meciuri cu adevărat bune la Indian Wells. Edmund a avut din nou evoluţii modeste în momentul în care a început sezonul de zgură. Chardy nu trece nici el prin cele mai bune momente, fiind eliminat în ultima săptămână de Pierre Hughes Herbert de la turneul de la Lyon. Cei doi s-au întâlnit anul trecut pe zgura de la Barcelona, într-un meci câştigat cu 2-0 la seturi de Edmund. Betmag recomandă un succes al lui Edmund la o cotă de 1.70.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Trei ponturi Roland Garros 27 mai 2019

Trei ponturi Roland Garros 27 mai 2019

Recomandăm casa de pariuri online Betano

Deschide AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

A doua recomandare are în prim plan duelul dintre Pablo Carreno-Busta şi Joao Sousa. Carreno-Busta este spaniol atipic care are probleme pe zgură, fiind un ideal jucător pe hard.  Spaniolul a pierdut toate cele 5 meciuri disputate în acest sezon pe zgură, în timp ce Sousa se poate lăuda cu succese în faţa lui Tiafoe sau Mayer în sezonul de zgură. Betmag recomandă la această confruntare o cotă de 1.90 pentru o victorie a lui Joao Sousa.

Ultima recomandare a zilei vine de pe tabloul feminin şi o are în prim plan pe Dayana Yastremska. Jucătoarea din Ucraina vine după o săptămână superbă la Strasbourg, acolo unde a reuşit să câştige turneul în faţa Carolinei Garcia. Yastremska şi Carla Suarez Navarro s-au întâlnit ultima dată în această primăvară la turneul WTA de la Roma, într-un meci câştigat de sportiva din Spania cu 2-1 la seturi. Totuşi, datele problemei se vor schimba la Paris după infuzia de moral primită de tânăra de doar 19 ani după victoria obţinută la Strasbourg în faţa unor jucătoare mult mai bine cotate.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii