Urmareste-ne

Archive

Trei ponturi pariuri pe goluri 27 iunie 2019

Pentru că echipa noastră națională ne-a dovedit acest lucru la Euro, pentru că în semifinala cealaltă se întâlnesc două super echipe și pentru că de la Senegal cu Algeria avem așteptări mari.

Trei ponturi pariuri pe goluri 27 iunie 2019

De ce să mizăm pe goluri azi. România are o forță ofensivă remarcabilă și nu spunem acest lucru pentru că suntem patrioți, Germania este o echipă ofensivă de când se știe, Franța este cea mai solidă echipă de la turneul final, Spania are cel mai spectaculos fotbal de la acest turneu final, Senegal a marcat în ultimele opt partide disputate, Algeria a marcat în ultimele șapte meciuri jucate. Dacă este vorbim de un bilet plin de încredere, atunci putem să vă spunem că toate aceste meciuri se pot termina în „GG” și sunt niște cote senzaționale la aceste pronosticuri. Nemții au marcat de zece ori la acest turneu final, noi am marcat opt goluri, ei au anumite lacune pe faza de apărare, iar faptul că joacă de la ora 19:00, îi încurcă extrem de mult.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

  • Germania – România GG @ 1.75
  • Spania – Franța Peste 2,5 @ 1.87
  • Senegal – Algeria GG @ 2,17

Recomandăm casa de pariuri online Betano

Deschide AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Trei ponturi pariuri pe goluri 27 iunie 2019

Se zvonește că antrenorul nemților a tăiat aerul condiționat din camerele jucătorilor, pentru ca aceștia să se obișnuiască cu temperatura de la ora meciului. Noi avem multe lacune în defensivă, iar acestea ies destul de mult în evidență atunci când echipa este sleită de puteri. Cu greu putem să scăpă, fără gol primit, doar printr-o minune. Spania are același joc spectaculos și la juniori, meciul cu Polonia fiind unul extrem de elocvent.

Francezii au parte de o generație senzațională și este singura dintre cele 4 aflate în semifinale, care poate juca la rezultat. Cupa Africii nu are parte de rezultate spectaculoase, jucătorii nu prea își dau interesul în acest an, iar multe dintre rezultatele înregistrate au fost „sub 2,5 goluri”. Totuși, Senegalul și Algeria sunt două dintre cele mai bune echipe ale continentului, iar la acest turneu final au debutat cu același rezultat ambele. Ultimul duel direct s-a terminat 2-2.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii