Urmareste-ne

Archive

Trei ponturi pariuri pe goluri 28 mai 2019

Puține evenimente astăzi. Așa că am găsit doar trei meciuri, dar acestea sunt extrem de interesante. Avem două baraje pentru evitarea retrogradării și un meci din prima ligă a Suediei.

Trei ponturi pariuri pe goluri 28 mai 2019

Malmo a plecat extrem de bine la drum, gazdele au pierdut o singură dată în acest start de campionat și au primit cele mai puține goluri dintre toate participantele, 8 la număr. Malmo este neînvinsă pe propriul teren, iar în ultimele două partide de acasă nu a primit vreun gol. Sundsvall este în cădere liberă, a reușit un egal etapa trecută, dar în celelalte patru de până la acest rezultat pozitiv, Sundsvall a pierdut pe linie. Oaspeții au primit 17 goluri în acest campionat, dintre care 10 au fost primite în deplasare. Sundsvall nu are vreo victorie afară și a marcat doar într-o deplasare din ultimele cinci cu Malmo.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

  • Malmo – Sundsvall Peste 1,5 gazdele @ 1.50
  • Graafschap – Sparta Rotterdam Peste 1,5 gazdele @ 1.95
  • Eagles – Waalwijk Peste 2.5 @ 1.65

Recomandăm casa de pariuri online Betano

Deschide AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Trei ponturi pariuri pe goluri 28 mai 2019

Eagles și Waalwijk s-au calificat pentru această finală de baraj, după ce au eliminat fiecare echipe aflate la retrogradare în prima ligă olandeză. Ambele au terminat destul de jos în liga secundă, gazdele pe 5, oaspeții pe 8, însă se dovedește că atunci când evoluează într-un campionat cu sistem play-off / play-out, trebuie să dai o foarte mare atenție acelei mini competiții. Meciul tur s-a terminat 0-0, acum oaspeții au avantajul de a marca în deplasare și astfel pot lua o opțiune foarte importantă la calificarea în prima ligă.

Eagles a primit gol în opt din ultimele zece meciuri disputate acasă, în timp ce oaspeții au marcat în opt din ultimele zece deplasări avute. Graasfchap se bucură de faptul că are un 2-1 din meciul tur, gazdele au terminat pe loc retrogradabil în sezonul recent încheiat, așa că au participat la acest play-off cu echipe din liga secundă. Sparta Rotterdam este ocupanta locului secund din liga secundă olandeză și toată lumea o vedea ca o mare favorită în acest duel. Oaspeții au fost inexistenți în deplasările din liga secundă, terminând într-un clasament virtual pe locul 11. Dacă nici acasă nu au reușit mare lucru, atunci în meciul de azi nu trebuie să ne așteptăm la vreo minune.

+ posts
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii