Urmareste-ne

Archive

Trei „soliști” pentru biletul zilei de sâmbătă. Iată meciurile! – CÂȘTIGAT

Sursa foto: www.mcfc.co.uk

betmg.ro îți oferă pentru biletul zilei de sâmbătă trei „soliști” din fotbal și handbal. Citește în continuare pentru a vedea argumentele care ne-au determinat să alegem aceste partide.

După un start de sezon peste așteptări, Crystal Palace a căzut între timp pe locul 8 din cauza seriei de patru etape fără victorie. Ultimul rezultat a fost cu adevărat demoralizator pentru oaspeți, învinși cu 0-1 pe terenul codașei Aston Villa. City, de cealaltă parte, se află în lupta pentru titlu, la trei lungimi în urma lui Arsenal și Leicester. Man City este echipa cu cele mai multe puncte adunate în actuala stagiune pe teren propriu: 25 în 11 partide.

Doar Franța este cotată mai bine decât Danemarca la câștigarea Campionatului European de handbal masculin. Conduși din teren de Landin și Hansen, nordicii debutează împotriva Rusiei, un adversar incomod. Totuși, Danemarca este suficient de motivată pentru a rupe blestemul locului 2, ocupat la ultimele două ediții ale Mondialului, cât și la precedenta ediție a turneului final continental.

Spania nu a câștigat niciodată titlul european, deși de câteva ori a mers până în ultimul act. Ibericii au atins faza semifinalelor la fiecare din precedentele două ediții, spre deosebire de nemți care au o generație slabă. Câștigătoarea din 2004 a titlului european nici măcar nu a depășit faza grupelor la ultimele două ediții.

Sursa foto: www.mcfc.co.uk

24

BILETUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ, 16.01.2016
Man City – Crystal Palace 1 @ 1.39
Spania – Germania 1 @ 1.20
Danemarca – Rusia 1 @ 1.20
Cota finală: 2.00 la Unibet


Încasează un FREE BET de 25 RON!

Fortuna, casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum online și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Noii clienți sunt așteptați cu un FREE BET în valoare de 25 RON.

Click pe imaginea alăturată pentru a afla pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a beneficia de acest bonus. Te așteaptă mii de evenimente sportive pe care poți paria zilnic în orice moment.


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate