Urmareste-ne

Pariuri Sportive

Tutorial betmag.ro | Fă cunoștință cu cel mai complex ghid online de pariuri, ponturi și analize sportive!

Industria jocurilor de noroc din România a intrat în 2015 într-una dintre cele mai importante etape din istoria sa. Marii jucători de pe piaţă au răspuns prezent acestei provocări, luând startul cursei în care notorietatea, încrederea şi loialitatea clienţilor sunt premiile dobândite în final.

BETMAG reprezintă elementul de legătură din mediul online ce-şi propune să faciliteze interacţiunea dintre pariori şi casele de pariuri licenţiate în ţara noastră. O echipă ghidată de profesionalism, pasiune, experienţă şi corectitudine oferă tuturor celor implicaţi în industria gambling-ului informaţii menite să ajute la progresul acestui domeniu la nivel naţional.

Produsul oferit de casele de pariuri este promovat de BETMAG către pariori într-o manieră echilibrată şi plină de acurateţe, cu scopul de a-i ajuta pe aceştia să înţeleagă cât mai clar beneficiile puse la dispoziţia lor. Articolele, recomandările şi analizele BETMAG asupra evenimentelor sportive sunt independente de agenţiile de pariuri.

CE POT GĂSI?

O serie de rubrici structurate special pentru a veni în ajutorul utilizatorilor, dublate de numeroase alte informații din lumea jocurilor de noroc și, implicit, a sportului mondial.

gale

PONTUL ZILEI – Utilizatorii sunt invitați să determine, prin vot, cel mai bun pont al zilei, dintr-o listă de trei până la zece evenimente sportive stabilite de către redacția noastră.

BILETUL ZILEI – Cele mai atractive cote ale zilei, în viziunea BETMAG, sunt puse la dispoziția utilizatorilor sub forma unui bilet de joc, a cărui cotă finală oscilează între 2.00 și 10.00, semnalând echilibrul și responsabilitatea.

PARIURI CU ATITUDINE – De multe ori, ca să câștigi, nu trebuie să fii doar foarte bine documentat, ci să ai și curaj. De aceea le oferim zilnic utilizatorilor noștri un pont a cărui cotă nu va fi niciodată mai mică de 2.00.

PONTURI FLASH – Suntem singurul site din România care îți oferă în fiecare weekend ponturi, echipe probabile, liste cu jucătorii indisponibili și televizări pentru 56 de meciuri. Răspundem prezent și atunci când au loc meciuri internaționale sau în Liga Campionilor și Europa League.

PROMOȚII – Bonusurile și promoțiile caselor de pariuri sunt promovate întotdeauna conform realității, utilizatorii beneficiind de o informare exactă asupra condițiilor obținerii acestora.

PARIURILE ZILEI – Publicăm zilnic lista celor mai pariate evenimente sportive la agențiile autorizate, oferindu-le utilizatorilor o cât mai bună informare în privința ofertei de joc.

BILETE CÂȘTIGĂTOARE – Promovăm biletele care aduc profit pentru a demonstra că știința, norocul și intuiția fac o treabă excelentă atunci când se află în același loc.

PONTURI SPECIALIȘTI – Prezentăm în exclusivitate opiniile oamenilor care au făcut sport de performanță asupra celor mai importante evenimente ale momentului

PONTURI CITITORI – Utilizatorii sunt liberi să-și expună cunoștințele în sport și pariuri oricând doresc. Nu este nevoie de înregistrare, doar de sfaturi folositoare.

PARIAZĂ PE ELE – Evidențiem partea frumoasă a sportului pentru că…de ce nu?

DOAR AGENȚIILE AUTORIZATE

Găsiți tutoriale amănunțite ale caselor de pariuri care au obținut licența pentru online din partea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, dar și un ghid complet pentru nou-veniții în lumea pariurilor în cadrul categoriei BETPEDIA.

Informațiile vor curge pe bandă rulantă la propriu, cu ajutorul ticker-ului de statistici vizibil odată ce ați accesat site-ul nostru. Acolo veți avea orice statistică determinantă în alegerea unui meci

În final, nu uitați de activitatea noastră pe Facebook, unde ne puteți contacta în mod direct.

Intră AICI în grupul betmag.ro de pe Facebook

Vezi AICI pagina oficială de Facebook betmag.ro

Contactează-ne pe [email protected]

Agenții autorizate