Urmareste-ne

Archive

Ultima etapă din preliminariile EURO 2020 l-a îmbogăţit. Un parior din Oradea a câştigat peste 37.000 de ron

Un parior din Oradea a dat loviura la pariuri, la Superbet, cu un bilet pus online pe care a mizat doar pe trei evenimente, toate din preliminariile Euro 2020, două la handicap pe goluri şi unul în solist. A prins o cotă totală de 7,80.

Biletele câştigătoare. 3 evenimente pe un bilet câştigător Superbet

Bărbatul din Oradea a avut o încredere ieşită din comun pe ce a mizat. Primul meci de pe bilet a fost Belgia – Cipru, la care a ales H1(-3.5). Partida a început cum nu se putea mai prost, ciprioţii deschizând scorul încă din minutul 14. Apoi belgienii s-au dezlănţuit, 4-1 la pauză şi 6-1 la final. Cel de-al doilea duel de pe bilet a fost Ţara Galilor – Ungaria, unde a mers pe 1 solist. Dubla lui Ramsey, minutele 15 şi 47, a făcut ca emoţiile să dispară repede şi pronosticul să fie câştigător. Ultima confruntare de pe tichet a fost Olanda – Estonia, unde şi de această dată a ales handicap la goluri (-4,5). La pauză, olandezii conduceau cu 2-0 şi norocosul parior mai avea nevoie de încă trei goluri pentru ca pariul să fie verde. Ceea ce s-a şi întâmplat în repriza a doua. Wijnaldul, cu o dublă, şi Boadu, în minutul 87, l-au îmbogăţit.

Peste 37.000 RON câştig la pariuri

Inspiratul parior a mizat pe acest tichet cu 3 evenimente 5.000 de lei, cota totală a fost de 7,80, iar câştigul a fost unul pe măsură. Superbet i-a plătit peste 37.000 de ron, aşa cum se vede din imaginea de mai sus.

Ai 500 de RON instant de la Betano!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare