Urmareste-ne

TENIS

Ultima săptămână cu tenis în 2021! Profită de biletul cu meciuri de la ATP și WTA Finals!

Sezonul de tenis a intrat în ultima săptămână, iar în aceste zile urmărim cu interes meciurile de la WTA Finals și ATP Finals, unde sunt prezenți cei mai buni sportivi ai anului.

Djokivic e favorit la Torino

Deschidem biletul cu jocul dintre Djokovic și Ruud, unde sârbul este favorit. Ne așteptăm la un succes ușor, cota pentru victoria acestuia fiind foarte bună la handicap 4.5 gameuri, 1.65.

Tot la Torino se joacă și meciul dintre Tsitsipas și Rublev, unde mergem pe victoria grecului la cota 1.86. Ne așteptăm să se impună în fața rusului, chiar dacă amândoi trec printr-o formă bună.

Senzația Badosa are cota 1.53

Ne mutăm la feminin și mergem pe Paula Badosa în duelul cu Iga Swiatek, unde avem cota 1.53 pentru un succes al ibericei.

Închidem biletul cu jocul dintre Sabaleka și Sakkari, unde prima este cotată cu 1.89 pentru un succes.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare