Urmareste-ne

Archive

Ultimul asalt din preliminarii, ultima șansă de câștig. Cum facem 1600 de lei din 7 meciuri!

Depay va fi si azi omul decisiv pentru batavi în confruntarea cu Norvegia
Depay va fi si azi omul decisiv pentru batavi în confruntarea cu Norvegia

Astăzi se joacă ultimele partide din grupele de calificare pentru Campionatul Mondial din Qatar. Se clarifică practic situația pe bătrânul continent, dar și Africa își va desemna, tot azi, ultimele echipe care vor merge la baraj.

Am ales 7 meciuri, 4 din Europa și 3 de pe continentul negru, sperând să profităm de  ultima șansă din această săptămână de a culege roadele unor zile dedicate disputelor internaționale, cu multe bătăi de cap pentru pariori.

Meciurile de goluri din Africa!

Am sperat mult de la zona Africa, am intuit câteva meciuri bune de goluri, dar una peste alta, nu am avut succesele din rundele precedente. Încrezători în forțele noastre, vom merge, ca de obicei, pe goluri în trei dispute relativ previzibile.

Algeria – Burkina Faso este derby pentru primul loc doar pe hârtie. Maghrebienii au un lot extrem de valoros, cu atacanți de top precum Mahrez, Slimani sau Ounas și pot să marcheze lejer două goluri în fața burkinabezilor.

Un alt meci de goluri va fi cu siguranță la Rabat. Maroc vrea să încheie en-fanfare grupa, cu maxim de puncte. Gazdele au înscris 15 goluri în ultimele 4 meciuri, iar Guineea este partenerul perfect pentru un meci deschis și un 3+ la cotă uriașă, 2,05.

Încheiem periplul african cu o altă dispută directă pentru locul 1. Nigeria are nevoie de un punct în fața selecționatei Capului Verde, pentru a accede la baraj. Oaspeții vor veni să atace, iar vulturii nigerieni, cu Oshimen vârf de lance, pot profita de spațiile libere apărute. Mizăm pe un 2+ fără emoții.

Totul sau nimic în grupa G!

Trecem în Europa, acolo unde Țara Galilor vrea să bată Belgia pentru a aspira la statutul de cap de serie la barajul pentru CM 2022. Surprinzător, galezii stau foarte bine în ultimele dispute împotriva diavolilor roșii. La gazde va intra din primul minut Gareth Bale, iar antrenorul oaspeților, Robert Martinez, intenționează să dea credit mai multor rezerve. Cu aportul publicului cald din Cardiff și cu un David James într-o formă foarte bună, opinăm că Țara Galilor nu va pierde în fața Belgiei, pentru 1,65 cotă.

În grupa G avem două jocuri de totul sau nimic. Olanda – Norvegia este derby-ul serii, chiar dacă nordicii dau piept cu Holland, fără… Haaland. O absență extrem de importantă, care cu siguranță va cântări greu în fața unui adversar redutabil pe teren propriu. Portocala mecanică și-a complicat aiurea parcursul în grupă, fiind egalată în Muntenegru, după ce conducea cu 2-0 și era practic calificata. Astfel Depay și colegii lui vor avea de tras, într-o dispută de care pe care. Vor fi goluri multe, iar gazdele pot marca minim de două ori în acest joc.

Turcia are minge de…baraj în Muntenegru. Otomanii au profitat de semi-eșecul incredibil de pe teren propriu al Norvegiei, 0-0 la Oslo cu Letonia, și merg cu multă încredere la Podgorica, pentru cele 3 puncte care le asigură locul 2. Gazdele sunt deja stoarse de puteri după egalul de prestigiu cu Olanda din etapa trecută, iar Stefan Kuntz are destulă calitate în lot pentru a spera la o victorie muncită pe un teren destul de ostil echipelor vizitatoare.

Ucraina are prima șansă în Bosnia

Închidem biletul cu un alt meci în care oaspeții au nevoie de victorie ca de aer. Ucraina trebuie să-și securizeze cele 3 puncte în Bosnia, dar și să spere că Finlanda nu va face vreo minune și va învinge Franța, deja calificată la Mondial. Ucrainenii pleacă favoriți, mai cu seamă că la Zenica este haos. Înfrangerea incredibilă  a gazdelor în fața Finlandei, după ce au avut aproape o oră superioritate numerică, i-a scos din minți pe vulcanicii suporteri bosniaci, iar atmosfera va fi extrem de ostilă jucătorilor și staff-ului Federației. Kolasinac, accidentat dur de Raitaala, nu va juca, iar Dzeko, inițiat menajat pentru meciul cu Finlanda, a plecat deja la Milano, chipurile fiind și el accidentat.

Ne așteptăm la o prestație fermă a ucrainenilor, care vor încerca să-și securizeze victoria, iar apoi să stea cu urechile ciulite spre meciul de la Helsinki.

Din 7 meciuri am făcut o cotă de 32 pe care am plasat-o deja cu 45 de lei. O poți juca și tu, sau te poți inspira din recomandările noastre.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

 

Bilete câștigătoare