Urmareste-ne

Biletul zilei

Ultimul asalt înainte de întreruperea campionatelor. Meciurile de goluri care ne aduc un câștig de 1.600 de lei!

Derby della MAdonnina se anunță un joc spectaculos cu goluri în ambele porți
Derby della MAdonnina se anunță un joc spectaculos, cu goluri în ambele porți

Astăzi este ultima zi cu meciuri multe, înainte de o pauză de aproape două săptămâni, dedicată ultimelor bătălii din grupele pentru CM din Qatar. Am băgat forjă, am analizat atent oferta și încercăm să scoate un Big WIN spectaculos pe ultima sută de metri, după ce ieri, toate au fost… pe dos.

Avem 8 recomandări amestecate, dar care se bazează în principal pe goluri. Am evitat soliștii și favoritele certe și ne-am concentrat în general pe partidele unde ambele echipe pot marca.

GG-urile de serviciu!

Evident că de pe bilet nu putea lipsi derby-ul din capitala Lomardiei. Milan are un parcurs extraordinar în campionat, dar Inter este în continuare principală candidată la titlu, chiar dacă în vară și-a pierdut gura de tun principală, pe Romelu Lukaku. Dzeko însă a fost ca un pansament pe rana deschisă din atacul nerr-azzurilor, formând un cuplu foarte eficient cu Lautaro Martinez. Va fi un meci deschis, ca de obicei în ultimii ani în derby della Madonnina, astfel că GG-ul este mai mult decât recomandat.

Tot meci de ambele marchează se anunță într-un alt joc tare al zilei, Rennes – Lyon, două formații care trag la locurile de Liga Campionilor în Franța, dar și în duelurile intersante din Danemarca (Silkeborg – Copenhaga) și din Olanda (Vitesse – Utrecht).

Tot din Olanda am ales și disputa de goluri multe dintre Ajax și Go Ahead Eagles, cu lancierii în mare formă și cu o cotă bună pentru un gol în prima parte și două reușite după pauză (1.50).

Se anunță joc spectacol și pe Emirates Stadium. Arsenal are o perioadă fastă, Watford încearcă să renască sub comanda vulpoiului Claudio Ranieri, astfel că mizăm pe un 3+ lejer în disputa de Premier League.

Belgia și Olanda, campionatele noastre prietene cu golurile!

Nu putem rata Belgia și Olanda, două campionate prietene cu golurile. Am extras un 3+ la Mjondalen – Viking, un meci în care oaspeții trag tare pe final de sezon pentru a prinde un loc de cupe europene, în timp ce gazdele sunt deja cu un picior în liga a doua.

Închidem biletul cu minim două goluri marcate de Genk în fața lui Cercle Bruges. Gazdele au făcut 2-2 acasă cu West Ham în Europa League și par să fie pe o pantă ascendentă după o serie neagră de 5 înfrângeri.

Din 8 meciuri am făcut o cotă de 36, pe care ma plasat-o deja la SUPERBET. Poți juca și tu biletul, sau te poți inspira din recomandările noastre!

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

 

Bilete câștigătoare