Urmareste-ne

Archive

Un român s-a lipit instant de 11.000 de euro. Uite ce-a putut să parieze în Liga Campionilor!

Un parior a riscat o sumă mare de bani pe un bilet pus live la Superbet. A mers pe meciuri din Champions League cu o singură excepţie, un duel din Championship. Bărbatul a pariat aproape un salariu minim brut şi a primit o răsplată pe măsură. Câştigul e cu adevărat impresionant.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletele câştigătoare. 6 evenimente pe un bilet foarte greu

Pariorul norocos a avut mari emoţii la meciul Barcelonei, unde a avut ca pronostic 1 solist. La pauză, ca orice împătimit de pariuri, s-a gândit să arunce biletul la coşul de gunoi. Barca era condusă şi nu dădea semne că ar putea reveni. Suarez nu doar că a egalat, dar a marcat şi golul victoriei catalanilor şi implicit pe cel aşteptat cel mai mult de bărbatul care a pariat. Ispiraţie maximă, victorie Barcelona, bilet câştigător.

Peste 60.000 RON câştig la pariuri

Restul meciurilor în care şi-a pus toată încrederea au fost: Zenit·Benfica – peste 0.5 goluri, Lille·Chelsea – 2 solist, Barnsley·Derby – peste 1.5 goluri în prima repriză, Valencia·Ajax -2 solist, Liverpool·Salzburg – peste 1,5 goluri prima repriză. A pus suma de 2.200 de lei  pe o cotă totală de 29.44, care i-a adus un câștig uriaş: peste 60.000 de RON.

Ai 500 de RON instant de la Betano!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii