Urmareste-ne

Archive

Un bucureștean a dat lovitura! Metoda prin care a câștigat 103.487 lei

Un bucureștean a dat lovitura în weekend! A câștigat 103.487 de lei cu 20 de meciuri! S-au întors campionatele, s-au întors și câștigurile incredibile.

Un bucureștean a dat lovitura în weekend! A câștigat 103.487 de lei cu 20 de meciuri!

Un bucureștean a dat lovitura sâmbătă, reușind să câștige nu mai puțin de 103.487 lei cu un bilet de 20 de meciuri. A profitat de promoția SuperBet cu bonus dublu la 20 de meciuri și a ajuns să obțină dintr-un singur bilet nu mai puțin de 20.000 de euro!

Toate cele 20 de meciuri au fost din fotbal și printre ele s-au aflat meciuri di Croația, România, Suedia, Belarus sau Norvegia.

Un bucureștean a dat lovitura în weekend! A câștigat 103.487 de lei cu 20 de meciuri!

Cea mai mare cotă de pe bilet a fost la meciul dintre Sarpsborg și Bodo/Glimt, unde pentru minimum trei goluri în meci a primit cota 1.90.

Tot o cotă foarte mare a avut și la duelul din Belarus dintre Smorgon și Energetik BGU, unde 3+ era cotat cu 1.80.

La finalul zilei, după 20 de meciuri câștigătoare, a reușit să obțină un câștig care îi asigură o vacanță exotică în această vară.

 

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate