Urmareste-ne

Archive

Un nou pont din hochei. Ai cota 2.20 pentru multe goluri

Sursa foto: mittelbayerische.de

Nurnberg și Wolfsburg ne oferă un duel pasionant în semifinalele primei ligi de hochei din Germania, gazdele împingând seria spre al șaselea meci când nimeni nu se mai aștepta. 

# După ce Wolfsburg a condus cu 3-0 la general și în cel de-al patrulea meci avea 4-2 înaintea ultimei perioade, Nurnberg a reușit o revenire miraculoasă. Mai întâi a întors acel rezultat în favoarea sa, câștigând cu 5-4. Apoi, Nurnberg s-a impus în prelungiri pe gheața adversarei sale, după ce a recuperat din nou un deficit de două goluri în ultima perioadă. 

# Misiunea gazdelor este departe de a se fi încheiat însă, un eventual eșec suferit azi fiind sinonim cu eliminarea. Dacă Nurnberg va câștiga, va fi programat un ultim meci în arena lui Wolfsburg.

# Ultimele zece confruntări directe jucate la Nurnberg au adus de fiecare dată cel puțin patru goluri, partidele cu puține reușite între aceste echipe aproape neexistând. 

# Pentru ca pariul să fie câștigător, în meci trebuie să fie înscrise minimum șase goluri, prelungirile fiind incluse. betmag.ro ți-a oferit deja două ponturi câștigătoare la meciurile din această serie (AICI și AICI). 

Nurnberg – Wolfsburg Peste 5,5 @ 2.20

Sursa foto: mittelbayerische.de

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate