Urmareste-ne

Archive

Un parior a dat lovitura! Inspiraţia fabuloasă i-a adus un câştig de peste 78.000 de lei

Pentru un parior din România Moş Nicolae a venit mai devreme. A jucat online, la Superbet, un bilet cu 13 evenimente, Champions League + Europa League, pe care a mizat 200 de lei, norocul a fost de partea lui şi a devenit mai bogat, a câştigat peste 78.000 de lei.

Biletele câştigătoare. 13 evenimente pe un bilet câştigător Superbet

Pariorul inspirat a jucat meciuri pe toate cele trei zile de cupe europene. Pentru marţi, 26 noiembrie, a avut trei meciuri, Steaua Roşie – Bayern Munchen, Tottenham – Olympiakos şi Real Madrid – PSG, pentru miercuri au fost patru, Barcelona – Dortmund, Lille – Ajax, Leipzig – Benfica şi Genk – Salzbur, iar pentru joi au fost Lugano – FC Copenhaga, Rosenborg – LASK, Celtic – Rennes, Lazio – CFR Cluj, Young Boys – Porto şi Oleksandria – Wolfsburg. Cele mai mari emoţii le-a avut la meciul din Germania, Leipzig – Benfica, unde a mizat pe un GG care i-a ieşit abia în minutul 90, când Fosberg a înscris din penalty. 

Bilet câştigător Superbet

Bilet câştigător Superbet

Peste 78.000 RON câştig la pariuri

Aşa cum vă spuneam încă de la început, pariorul a mizat 200 de lei pe un bilet online, cu 13 evenimente, toate din fotbal, Champions League + Europa League, cu o cotă totală de 391, ceea ce i-a adus un câștig de peste 78.000 de lei.

Ai 500 de RON instant de la Betano!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare