Urmareste-ne

Archive

Un parior a dat lovitura sfârşitului de an. 24 de meciuri, 4 lei şi peste 70.000 de lei câştig

Un parior a dat lovitura la pariuri, la Superbet, cu un bilet online pe care a pus foarte multe evenimente şi o miză mică. 24 de partide, toate din fotbal, din campionatele Rusiei, Olandei, Serbiei, Scoţiei, Cehiei, Elveţiei, Portugaliei, Danemarcei, Greciei, Sloveniei şi Turciei, i-au adus un câştig fabulos.

Biletele câştigătoare. 24 de evenimente pe un bilet câştigător Superbet

Pariorul a mizat foarte mult pe solişti şi a ales pentru 15 din cele 24 de evenimente acest timp de pariu. Cea mai mare cotă de pe tichet, 2.20, a fost de la partida din Danemarca, Midtjylland – FC Copenhaga, unde a mers pe 1 solist. Şi nu a avut emoţii deloc. Gazdele au condus la pauză cu 2-0 şi şi-au majorat avantajul la şapte minute după ce a început a doua repriză, scorul final fiind 4-1. Cota cea mai mică a venit din Cehia, de la Slavia Praga – Liberec, 1.17 pentru victoria echipei lui Nicuşor Stanciu. 1-0 la pauză şi în repriza a doua au început emoţiile, abia spre final, în minutul 89, Slavia a reuşit al doilea gol, partida terminându-se 3-0.

Peste 70.000 RON câştig la pariuri

Inspiratul parior a mizat online pe acest tichet cu 24 de evenimente doar 4 lei, cota totală a fost de 18.231, iar câştigul a fost unul pe măsură. Superbet i-a plătit peste 70.000 de ron, aşa cum se vede din imaginea de mai sus.

Ai 500 de RON instant de la Betano!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare