Urmareste-ne

Archive

Un parior din Bucureşti a dat lovitura. A mers la sigur pe cote mici şi a câştigat o sumă fabuloasă

Un parior din Bucureşti a dat lovitura cu un bilet pus mai mult la noroc decât pe o analiză detaliată a meciurilor. A mizat totul pe goluri, la cote destul de mici, dar cât să îi asigure un câştig substanţial, în cazul în care toate pronosticurile ae fi fost verzi.

Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletele câştigătoare. 16 de evenimente pe un bilet câştigător

Pariorul din Bucureşti a crezut în spectacolul pe goluri, şi-a ales cote mici, aşa cum vă povesteam mai sus, dar şi un număr destul de mare de evenimente. A pariat pe 16 meciuri pentru un factor de multiplicare cât mai mare şi o miză cât mai redusă. Din total de partide, unele dintre echipe sunt cunoscute de toţi pariorii, altele sunt greu de pronunţat până şi pentru el.

Peste 10.000 RON câştig la pariuri

Variantele de pariere au fost pe intervale la goluri, 0-3 şi 0-4, acesta fiind principalul motiv pentru care cotele au fost aşa de mici. Cel mai mult a avut la un duel din liga secundă olandeză, Ajax Tin – Utrecht Tin, 1,65. Cu 30 de lei pe o cotă totală de 231, profitând de bonusul de 55%, a obţinut un câştig de peste 10.000 de lei

Ai 500 de RON instant de la Betano!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii