Urmareste-ne

Archive

Un parior din Câmpulung a dat lovitura la pariuri. Inspirația i-a adus un câștig fabulos

Un parior din Câmpulung a dat lovitura la pariuri cu un bilet pe care a pus 10 evenimente, toate din fotbal, la Superbet. Bărbatul a mizat pe pe soliști și duble, multe dintre meciuri pe echipe mici din Europa. Tichetul a avut o cotă totală de 101, iar miza nu a fost deloc mică. 

Biletele câştigătoare. 10 de evenimente pe un bilet câştigător Superbet

Pariorul din Câmpulung a mizat mult pe soliști și pe duble, pentru opt din cele 10 eveniment a ales astfel de pronosticuri. Cea mai mare cotă pe care a prins-o a fost la Lamia – Volos, din prima ligă din Grecia, unde a pus PSF1 (pauză sau final 1) și a avut ceva emoții pentru el. Gazdele au marcat abia în minutul 80, prin Thuram, și apoi au tremurat până la final. Însă ispirația s-a dovedit câștigătoare. Așa cum s-a întâmplat și la U.Craiova – Dinamo, unde a avut 1 solist. Meci la care, de această dată, nu a mai avut niciun fel de emoții.

Bilet câștigător Superbet Câmpulung

Bilet câștigător Superbet Câmpulung

Peste 10.000 RON câştig la pariuri

Inspiratul câștigător a mizat 94 de lei pe bilet, la o cotă totală de 101, și a dat lovitura. A câștigat o sumă extrem de frumoasă: peste 11.000 de lei, ajutat și de bonusul de 25% oferit de Superbet.

Ai 500 de RON instant de la Betano!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare