Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Cum ieşi dintr-o pasă proastă la pariuri. Era sigur că va câștiga biletul

Sursa foto: vasile-antipa.blogspot.com

Tuturor pariorilor li se întâmplă să aibă o perioadă mai proastă, în care nu le iese niciun bilet. Mulți dintre ei schimbă sistemul de joc, alții micșorează mizele, iar unii pun mai puține meciuri.

# Un parior din Sibiu a vrut să încheie o astfel de perioadă cu un pariu sigur. S-a dus la o agenție de pariuri, a mizat doi lei pe un bilet, iar la finalul serii câștigase. Profitul? -0,08 bani!

# Sibianul a ales gol marcat Sporting Lisabona în duelul cu Skenderbeu din Europa League, terminat 5-1 în favoarea portughezilor. Astfel, în minutul 38, când Aquilani a deschis scorul din penalty era deja câștigător.

# Din păcate pentru el, a încasat mai puțin decât a pariat, pentru că miza lui a fost de 2 lei, din care doar 1,90 efectiv, deoarece 10 bani s-au dus pe taxe. Astfel, la cota 1,01 pentru gol marcat, pariorul a câștigat 1,92! Spre bucuria lui, a încheiat seria biletelor pierzătoare.

BILETUL CÂȘTIGĂTOR

Sursa foto: vasile-antipa.blogspot.com

Ia cel mai avantajos BONUS din România! N-ai nevoie de card!

fortuna bonus

Fortuna, casa de pariuri nr. 1 în Europa Centrală și de Est, este online și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Noii clienți sunt așteptați cu un BONUS de 50% până la 150 RON, la cele mai bune condiții de rulare de pe piața pariurilor online din țara noastră. Tot ce trebuie să faci este să rulezi suma depusă de cinci ori, la o cotă minimă de numai 1.50 și apoi primești bonusul pe care îl poți retrage oricând dorești. CLICK AICI pentru a beneficia de această promoție. La Fortuna poți depune și retrage bani fără card bancar, din orice agenție, suma minimă fiind de 10 lei.


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate