Urmareste-ne

Agentii Autorizate

Urmăreşte pe Superbet jucătorii cu cea mai mare creştere valorică

SUPER COTE – Jucători din Top 10 Mondial în ceea ce privește creșterile valorice vor evolua în fiecare săptămână în meciuri pentru care Superbet oferă cele mai bune cote: SuperCota și SuperExtra. 

PLUS SPECIALE! Caută în ziua meciurilor și oferta de Speciale (https://superbet.ro/pariuri-speciale/toate) pentru meciurile de mai sus.

STREAMING – 12 dintre cei 20 de jucători din aceste două clasamente pot fi văzuți pe Superbet.ro și aplicația Superbet.

Bundesliga (Sancho/Dortmund & Gnabry/Bayern);

Serie A (Martinez/Inter & Ionuț Radu/Genoa);

Cupa Angliei (Mane, Arnold/Liverpool, Sterling/City, Mount/Chelsea);

Olanda (Răzvan Marin/Ajax);

S.U.A. (Mitriță/MLS);

Rusia (Nedelcearu/UFA).

Aplicația Superbet a fost instalată până acum de peste 800.000 de pariori români. Instaleaz-o și tu acum gratuit de pe superbet.ro

Despre ofertele SuperCota și SuperExtra

Super Cota – cote cu marjă 0 (nimic pentru casă, profit potențial 100% pentru jucător) pentru rezultat final (1; X; 2) și șansă dublă (1X; 12; X2).

Super Extra – cote peste cele din oferta standard pentru meciuri de SuperInteres, cote disponibile pentru rezultat final (1; X; 2) și șansă dublă (1X; 12; X2).

Poți combina SuperCota cu SuperExtra!

Alegi un eveniment din oferta Super Extra, adaugi un eveniment din oferta SuperCota și mai pui pe bilet minim 4 evenimente din oferta standard și ajungi la o cotă totală uriașă la Superbet.ro.

10 FACTS DESPRE TOP 10 MONDIAL

Joao Felix a fost jucătorul a cărui valoare a crescut cel mai mult: +88 Milioane Euro. Adus de Atletico vara trecută de la Benfica, el a prins 16 meciuri și a marcat doar 2 goluri până azi.

Cel mai valoros din Top 10 Mondial în ceea ce privește creșterile e Raheem Sterling, care deși e evaluat cu +40 Milioane Euro în plus față de luna ianuarie a anului trecut, valoarea lui a ajuns la 160 Milioane Euro.

Singurul fundaș din top e Alexander-Arnold de la Liverpool, locul 3 în Top 10 Mondial creșteri în 2019.

Cel mai bun jucător al Africa în 2019, Sadio Mane e al doilea în top și e cel mai în vârstă dintre cei 10, având 27 de ani împliniți.

Cel mai tânăr e englezul Jadon Sancho de la Dortmund (19 ani).

Toți jucătorii vin din cele mai puternice 4 campionate ale Europei, ligile care au câte 4 reprezentante în Liga Campionilor.

Premier League dă 4 jucători în acest top: Mane & Alexander-Arnold (Liverpool), Mount (Chelsea), Sterling (City).

La Liga dă 3 jucători: Joao Felix (Atletico), Odegaard (Sociedad) și Valverde (Real Madrid).

Bundesliga dă 2 jucători: Sancho (Dortmund) şi Gnabry (Bayern).

Serie A dă 1 jucător: Lautaro Martinez (Inter).

7 dintre cei 10 sunt calificați cu echipele lor în „optimile” Ligii Campionilor.

Continentul nostru deține supremația. Dă 7 jucători în top. America de Sud (Valverde/Uruguay; Lautaro Martinez/Argentina) și Africa (Mane / Senegal) sunt continentele care au reprezentant.

Dintre cei 10, numai Gnabry și Sterling au câștigat titlul de campion în 2019.

Cele mai multe trofee au fost câștigate de Mane, Alexander-Arnold și Sterling. Echipierii lui Liverpool au câștigat Liga Campionilor, Supercupa Europei și Mondialul cluburilor, Sterling a câștigat titlul, Cupa și Cupa Ligii, contribuind la prima triplă internă din istoria fotbalului englez reușită de Pep și „cetățeni”.

Promotii