Urmareste-ne

Agentii Autorizate

US Open îți aduce 25.000 de lei cash! Participă acum la Campionatul de pariuri cu premii de 125.000 de lei de pe Unibet

Pariurile câștigătoare la US Open îți aduc șansa să câștigi o parte din cei 125.000 RON, puși la bătaie la Campionatul de pariuri de pe Unibet.

Optează la promoție și fiecare pariu câștigător plasat pe grand slamul de la Flushing Meadows îți aduce puncte extra în clasament. Primii 100 de pariori vor fi răsplătiți cu premii în bani cash.

Cel mai bine clasat parior va obține marele premiu de 25.000 RON. Acesta va fi acordat după finala masculină de pe 13 septembrie!

Pe Unibet poți urmări fiecare meci al acestui turneu. Miki Buzărnescu revine pe terenul de joc, după aproape un an de absență, iar Djokovic și Osaka sunt printre favoriți, pe cele două tablouri de la New York.

Ce trebuie să faci ca să participi la Campionatul de pariuri de pe Unibet

 • Optează pentru ofertă;
 • Plasează pariuri live sau pre-meci pe US Open, la o cotă minimă de 1.40;
 • Doar pariurile câștigătoare îți vor aduce puncte în clasamentul general;
 • Clasează-te între primii 100 de jucători și vei câștiga o parte din fondul de premiere de 125.000 RON!
 • Clasamentul va fi realizat după următoarea formulă: miza pariului x cota totală de pe tichetul de pariuri.

Fondul total de premiere este de 125.000 RON, iar primii 100 de jucători în clasament vor fi recompensați astfel:

 • Locul 1 = 25.000 RON;
 • Locul 2 = 15.000 RON;
 • Locul 3 = 10.000 RON;
 • Locul 4 = 5.000 RON;
 • Locurile 5-10 = 2.500 RON;
 • Locurile 11-30 = 1.000 RON;
 • Locurile 31-100 = 500 RON;

Condiții de participare la Campionatul de pariuri de pe Unibet

Premiile în bani reali vor fi acordate jucătorilor câștigători până miercuri, 16 septembrie, ora 19:00 (ora României).

Va trebui să optezi pentru înscrierea la promoție înainte de a plasa pariuri eligibile. Pariurile plasate înainte de înscriere nu vor fi luate în considerare pentru clasament. Doar pariurile câștigătoare pe tenis, plasate pe turneul de tenis de la US Open, care sunt decise din 31 august, 01:01, ora României și până pe 14 septembrie, 00:59, ora României, se califică pentru această promoție. Vor fi luate în calcul pentru această promoție și tichetele multiple, cu mai multe evenimente pe tichetul de joc, însă aceastea trebuie să fie constituite exclusiv cu meciuri de la US Open. Selecțiile multiple care conțin și evenimente din alte sporturi sau competiții nu vor aduce puncte în clasament. Pariurile Cash-Out nu vor fi luate în considerare pentru clasament.

Primii 100 de jucători din clasament vor fi cei care adună cel mai mare număr de puncte la finalul acestor evenimente. Actualizările zilnice ale clasamentului din timpul turneelor vor lua în calcul pariurile pe evenimentele menționate câștigătoare care au fost stabilite până în ziua anterioară.

Pentru ca formula să funcționeze corect pentru mai multe monede, toate clasamentele vor calcula sumele în EUR, astfel că monedele locale vor fi convertite în EUR. Va fi folosită conversia RON-EURO la o cotă fixă, și anume : 5 RON = 1 EURO.

În cazul în care există 2 jucători cu același număr de puncte în clasament, va câștiga jucătorul cu cel mai mare număr de pariuri câștigătoare. În cazul în care 2 jucători au același număr de pariuri câștigătoare, atunci va câștiga jucătorul al cărui pariu câștigător a avut cele mai mari cote în timpul turneului respectiv.

Bilete câștigătoare