Urmareste-ne

Archive

Vestea momentului pentru pariori! Se reiau Bundesliga și Bundesliga 2 din 16 mai. Cote și ponturi pentru etapa a 26-a

E vestea momentului pentru pariori. După ce în luna martie a fost oprit aproape tot fotbalul mondial, cu mici exceptii, acum a venit anunțul așteptat de toți iubitorii fotbalului. Bundesliga și Bundesliga 2 se reiau la jumătatea lunii mai. Decizia este oficială și a fost deja anunțată de autoritățile germane.

Se reiau Bundesliga și Bundesliga 2 din 16 mai

Miercuri, 6 mai, Liga Germana de Fotbal a anunțat reluarea primelor două ligi, după ce a primit acceptul guvernului. Astfel, cluburile au fost deja anunțate că Bundesliga și Bundesliga 2 se reiau pe 16 mai, conform ultimelor informații venite din presa germană. Pandemia de coronavirus a oprit cele două campionate la jumătate lunii martie, iar  reluare acestora se face la fix două luni de când au fost întrerupte.

Condițiile de acum nu vor semnăna însă cu cele de atunci. Echipele și jucătorii vor trebui să respecte o serie de măsuri de protecție, printre acestea neaflându-se carantina, așa cum s-a decis în cazul reluării antrenamentelor echipelor Ligii 1. Angela Merkel a făcut un apel ca normele de igienă să fie respectate cu strictețe pentru ca totul să se desfășoare în siguranță. Un alt amănunt important, pe care îl bănuia toată lumea, este acela că toate partidele până la finalul celor două sezoane se vor juca fără spectatori.

Cote și ponturi pentru etapa a 26-a

După 25 de etape, Bayern Munchen este liderul Bundesligii și are 55 de puncte, cu patru mai mult decât Dortmund. Podiumul este completat de marea surpriză a acestui sezon, Leipzig, care are 50 de puncte. Gladbach ocupă ultima poziție de Champions League, deși la un moment dat se afla și ea în lupta pentru titlu. Evoluțiile inconstante i-au redus însă foarte mult șanse la trofeu, aproape spre zero. Mai mult, are doar două puncte peste Leverkusen și, în cazul în care nu va avea continuitate în rezultate pozitive, s-ar putea să piardă și locul de Liga Campionilor.

În etapa a 26-a sunt trei dueluri la care noi considerăm că se pot face bani foarte ușor. Cu o miză inspirată pe goluri. Borussia Dortmund – FC Schalke 04 și RB Leipzig – SC Freiburg la peste 2,5 goluri, respectiv un GG la Eintracht Frankfurt – Borussia Monchengladbach. 

Se reiau Bundesliga și Bundesliga 2 din 16 mai. Cote și ponturi pentru etapa a 26-a

Cote și ponturi pentru etapa a 26-a din Bundesliga

În Bundesliga 2 pare că lupta pentru ocuparea primului loc e finalizată. Arminia Bielefeld, liderul campionatului, are un avans de șase puncte față de a doua clasată, Stuttgart, cu nouă etape înainte de final. A dovedit până acum că este cea mai valoroasă și cea mai consistentă echipă. Este greu de crezut că ar putea să piardă tot avansul. În schimb, avem un duel extrem de disputat pentru al doilea loc direct promovabil și pentru cel de baraj. Trei echipe despărțite de doar patru puncte se luptă pentru ele. Stuttgart are 45, cu unul puncte peste Hamburger SV, care la rândul ei are patru mai mult ca Heidenheim.

După această serie de trei echipe clasamentul se rupe, următoarea formație are 36 de puncte. Cea mai interesantă partidă din care se poate scoate un profit destul de mare este cea dintre Arminia Bielefeld – VfL Osnabruck. Cota pentru victoria liderului este foarte bună, 1,75. 

Cote și ponturi pentru etapa a 26-a din Bundesliga 2

Cote și ponturi pentru etapa a 26-a din Bundesliga 2

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii