Urmareste-ne

Archive

Vezi biletul etapei a 30-a din Bundesliga!

Sursa foto: nos.nl

Bundesliga ne oferă de ani buni cele mai spectaculoase meciuri, golurile fiind un lucru obișnuit pentru ofensivele echipe germane. Biletul etapei vine cu două variante identice. 

# Leverkusen are nu mai puțin de șapte jucători indisponibili pentru acest meci, majoritatea apărători. „Farmaciștii” nu au încasat niciun gol în precedentele patru etape, dar acasă au evoluții lipsite de consistență. Frankfurt a înscris la nouă din precedentele zece vizite pe BayArena.

# Este o săptămână grea pentru Dortmund, eliminată dramatic din Europa League de Liverpool. Aubameyang și compania nu mai au niciun obiectiv pe acest final de sezon, asigurându-și matematic locul secund din Bundesliga. 

Sursa foto: nos.nl

fortuna 150

BILETUL DE WEEKEND
Leverkusen – Frankfurt GG @ 1.83
Dortmund – Hamburg GG @ 1.77
Cota finală: 3.24 la Fortuna


Încasează cel mai avantajos BONUS din România!

Fortuna, casa de pariuri nr. 1 în Europa Centrală și de Est, este online și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Noii clienți sunt așteptați cu un BONUS de 50% până la 150 RON, la cele mai bune condiții de rulare de pe piața pariurilor online din țara noastră

Tot ce trebuie să faci este să rulezi suma depusă de cinci ori, la o cotă minimă de numai 1.50 și apoi primești bonusul pe care îl poți retrage oricând dorești. CLICK AICI pentru a beneficia de această promoție. La Fortuna poți depune și retrage bani fără card bancar, din orice agenție, suma minimă fiind de 10 lei. 


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate