Urmareste-ne

Archive

Vezi biletul etapei a 33-a din Serie A!

Sursa foto: qed.ng

Jocurile sunt făcute în Serie A, acolo unde Juventus încearcă să obțină cât mai repede posibil un nou titlu de campioană. Victoria lui Juve, dar și un posibil succes al lui Lazio completează biletul etapei a 33-a din prima ligă italiană de fotbal. 

# Aventura lui Simone Inzaghi pe banca tehnică a lazialilor a început cum nu se poate mai bine, 3-0 în deplasare cu Palermo. Tânărul antrenor are acum ocazia primului său succes pe Olimpico în fața lui Empoli, echipă care nu a mai câștigat „afară” de la începutul lunii ianuarie. 

# Juventus mărșăluiește spre titlu în Italia, având 19 victorii și un egal în ultimele 20 de etape. Este greu de crezut că Palermo îi poate face față, mai ales că palmaresul sicilienilor în deplasare cu echipele de prim nivel din Serie A este unul catastrofal. 

Sursa foto: qed.ng

fortuna 150

BILETUL DE WEEKEND
Lazio – Empoli 1 @ 1.66
Juventus – Palermo 1 (-1) @ 1.50
Cota finală: 2.50 la Fortuna


Încasează cel mai avantajos BONUS din România!

Fortuna, casa de pariuri nr. 1 în Europa Centrală și de Est, este online și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Noii clienți sunt așteptați cu un BONUS de 50% până la 150 RON, la cele mai bune condiții de rulare de pe piața pariurilor online din țara noastră

Tot ce trebuie să faci este să rulezi suma depusă de cinci ori, la o cotă minimă de numai 1.50 și apoi primești bonusul pe care îl poți retrage oricând dorești. CLICK AICI pentru a beneficia de această promoție. La Fortuna poți depune și retrage bani fără card bancar, din orice agenție, suma minimă fiind de 10 lei. 


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate