Urmareste-ne

Archive

Vezi biletul etapei a 34-a din Premier League!

Doar patru etape ne mai despart de finalul sezonului din Premier League, unul care va intra în istorie dacă Leicester va reuși să câștige titlul de campioană. betmag.ro îți oferă biletul etapei a 34-a din Anglia. 

# Man United întâlnește pe teren propriu cel mai accesibil adversar din Premier League la ora actuală, Aston Villa. Oaspeții nu au mai luat vreun punct de peste două luni ș i au toate șansele să retrogradeze matematic după această etapă.

# Newcastle își joacă ultima șansă la menținerea în prima ligă împotriva unei echipe lipsite de griji, Swansea. Băieții lui Benitez au la dispoziție doar varianta victoriei, orice alt rezultat putându-i trimite în Championship. Doar Bournemouth a câștigat pe terenul lui Newcastle în acest an.

# Arsenal are șanse mici să mai prindă locul 2, marea sa grijă în momentul de față fiind consolidarea locului 3, ultimul din Premier League care asigură prezența directă în grupele Ligii Campionilor. Palace a pierdut de fiecare dată la precedentele trei vizite pe Emirates. 

Sursa foto: olumoonline.com

fortuna 150

BILETUL DE WEEKEND
Man United – Aston Villa 1 @ 1.20
Newcastle – Swansea 1X @ 1.35
Arsenal – Palace 1 @ 1.33
Cota finală: 2.16 la Fortuna


Încasează cel mai avantajos BONUS din România!

Fortuna, casa de pariuri nr. 1 în Europa Centrală și de Est, este online și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Noii clienți sunt așteptați cu un BONUS de 50% până la 150 RON, la cele mai bune condiții de rulare de pe piața pariurilor online din țara noastră

Tot ce trebuie să faci este să rulezi suma depusă de cinci ori, la o cotă minimă de numai 1.50 și apoi primești bonusul pe care îl poți retrage oricând dorești. CLICK AICI pentru a beneficia de această promoție. La Fortuna poți depune și retrage bani fără card bancar, din orice agenție, suma minimă fiind de 10 lei. 


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate