Urmareste-ne

Bilete Castigatoare

Vezi cum poti castiga 1.000 de euro cu doar 4 meciuri pe bilet!

Sursa foto: lf-bc.com

Majoritatea pariorilor aleg campionatele puternice atunci cand isi fac biletele si joaca pe formatii cunoscute, la care cunosc lotul si jucatorii. Nu este si cazul acestui parior.


Omul nostru a jucat 10 lei pe un bilet cu patru meciuri din Austria, toate avand cote peste 4.00, care i-au adus la sfarsitul zilei un castig de 4340 de lei! Cea mai mare cota de pe bilet a avut-o la duel St Polten – Wolfsberger, unde a mizat pe goluri de ambele parti in prima repriza, iar scorul a fost 1-1. Acelasi pronostic l-a jucat si la meciul Mattersburg – Rapid Viena, unde a fost recompensat cu 4.25 pentru acest pont ales. Pariorul a fost inspirat si a jucat un pronostic care ofera cote imense la fiecare partida de pe bilet, iar rezultatele din runda respectiva din Austria l-au ajutat sa fie mai bogat cu 1000 de euro.

Cel mai simplu bonus: intre 25 RON si 200 RON acordati automat!

Deschide AICI un cont rapid la Betano si primesti automat intre 25 RON si 200 RON! Oferta se adreseaza exclusiv celor care au efectuat prima depunere.


Chiar si duelul care se anunta strans si echilibrat, Austria Viena – Red Bull Salzburg, a avut multe goluri, cinci, iar cate unul de fiecare echipa am avut parte inca din prima repriza. Nu in ultimul rand, Sturm Graz – Admira Wacker a oferit cota 4.45 pentru „ambele inscriu in prima repriza”. Acest gen de bilet este tot mai des incercat de pariori, mai ales ca exista foarte multe partide care ofera goluri multe inca din prima repriza. Cu toate acestea, ponturile de acest gen nu sunt recomandate in campionatele puternice, unde meciurile sunt mult mai stranse si golurile nu apar de fiecare data din prima repriza.

Sursa foto: lf-bc.com

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate