Urmareste-ne

Archive

Vezi un pont de cota 2.15 pentru meciul Atletico – Levante!

Chiar dacă și-a schimbat antrenorul, Levante nu a reușit decât o victorie în ultimele două luni, devenind principala candidată la retrogradare. Atletico, de cealaltă parte, se luptă cu șanse pentru câștigarea titlului de campioană.

Tiago este singurul jucător indisponibil din tabăra gazdelor, care, ieri, l-au transferat oficial pe Augusto Fernandez, de la Celta Vigo, jucător ce evoluează pe același post. În schimb, Levante are trei jucători suspendați și unul accidentat pentru acest duel.

Ultimele șapte vizite pe Calderon au însemnat tot atâtea eșecuri pentru Levante. Mai mult, oaspeții vin după patru înfrângeri consecutive, strângând doar 11 puncte în 17 etape.

Atletico stă bine acasă, unde are o serie neîntreruptă de șapte victorii în toate competițiile, cinci dintre ele fără a primi vreun gol. De altfel, indiferent de rezultatul final, madrilenii au înscris în fiecare joc disputat pe teren propriu în acest sezon.

Pentru ca pariul să fie câștigător, Atletico trebuie să câștige ambele reprize. Spre exemplu, 1-0 la pauză, 2-0 la final.

PARIURI CU ATITUDINE
Atletico – Levante VD 1 @ 2.15 la MozzartBet

Sursă foto: Sergio Perez, hoy.com.do

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate