Urmareste-ne

Archive

Vezi un pont de cota 2.20 pentru Franța – Norvegia!

Sursă foto: cfstatic.com

Europeanul de handbal masculin se află în fața meciurilor decisive, la finalul acestei zile urmând să aflăm numele celor patru semifinaliste. Franța și Norvegia dau bătălia directă pentru calificarea din grupa 1.

Datorită celor șapte puncte acumulate până acum, nordicii pot lua în calcul și varianta unei remize. Și Franța se poate califica în cazul unui egal dacă în meciul Polonia – Croația oaspeții se vor impune. Acest rezultat i-ar avantaja și pe norvegieni, care ar urma să meargă în careul de ași și în eventualitatea unei înfrângeri cu Franța. Dacă Polonia face egal, iar Norvegia pierde, tot nordicii sunt cei care se califică datorită victoriei din meciul direct.

Norvegia poate fi creditată cu titlul de marea surpriză a Europeanului, victoriile cu Polonia și Croația, două reprezentative mai bine cotate, aducând toată atenția asupra sa. Franța nu a avut un turneu final strălucit, asta și datorită faptului că principalul său obiectiv este câștigarea medaliilor de aur la Jocurile Olimpice.

PARIURI CU ATITUDINE
Franța – Norvegia 2 (+3,5) @ 2.20

Sursă foto: cfstatic.com

25 ron

Încasează un FREE BET pentru acest meci!

Fortuna, casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum online și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Noii clienți sunt așteptați cu un FREE BET în valoare de 25 RON. Click pe imaginea alăturată pentru a afla pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a beneficia de acest bonus. Te așteaptă mii de evenimente sportive pe care poți paria zilnic în orice moment.


betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

 

Agenții autorizate