Urmareste-ne

Archive

Vezi un pont de cota 2.30 pentru un amical internațional!

Sursa foto: europe1.fr

În vreme ce Slovenia se află în căutarea celei mai bune formule pentru preliminariile Mondialului din Rusia, Irlanda de Nord a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru prima sa participare la un turneu final european. Gazdele au o cotă excelentă înaintea acestui amical, ținând cont de motivația din cele două loturi, cât și de parcursul bun de acasă al nord-irlandezilor. 

# Irlanda de Nord s-a calificat cu stil la Europeanul din Franța, terminând pe primul loc o grupă preliminară din care au mai făcut parte România, Ungaria și Grecia. Nord-irlandezii au terminat neînvinși pe teren propriu, unde nu au mai pierdut din 2013.

# Slovenia a fost aproape de EURO 2016, însă dumul său a fost stopat de Ucraina, în barajul de calificare. După ce au pierdut cu 0-2 la Kiev, slovenii nu au reușit decât un 1 la 1 pe propriul teren. 

# Oaspeții au un parcurs catastrofal în deplasare. Au pierdut opt din ultimele zece meciuri jucate departe de casă, singurele victorii venind în compania unor adversari modești, precum Lituania și San Marino. 

PARIURI CU ATITUDINE
Irlanda de Nord – Slovenia 1 @ 2.30 la Fortuna

Sursa foto: europe1.fr

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată!

Agenții autorizate