Urmareste-ne

Archive

Vezi un pont de cota 2.60 la Olympiakos – Arsenal!

Sursa foto: flickr.com

După 15 ani, Arsenal poate părăsi Liga Campionilor încă din faza grupelor. Londonezii au nevoie de o victorie la minimum două goluri pe terenul lui Olympiakos pentru a se califica în faza optimilor de finală. 

Îi ajută și un eventual succes cu 3-2 sau oricare alt rezultat pozitiv la un scor mai mare decât acesta. E greu de crezut însă că Wenger pregătește meciul cu gândul unei victorii cu 3-2 sau 4-3, francezul mizând mai probabil pe 2-0 în favoarea echipei sale.

Argumente pentru victoria lui Arsenal sunt suficiente. Pe de-o parte experiența în această competiție, pe de altă parte valoarea lotului, unul, ce-i drept, știrbit de absențele lui Alexis Sanchez, Cazorla sau Wilshere.

Olympiakos are la rândul său punct forte. Grecii au învins de fiecare dată Arsenal la Pireu în precedentele trei dueluri, iar în ultimele trei meciuri jucate pe plan intern au înscris nu mai puțin de 11 goluri.

Pentru ca pariul să fie câștigător, Arsenal trebuie să înscrie minimum două goluri, iar Olympiakos minimum un gol. De exemplu, 1-2 este un scor convenabil.

PARIURI CU ATITUDINE
Olympiakos – Arsenal TM2 2+GG @ 2.60

Sursă foto: flickr.com

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate