Urmareste-ne

Casa Pariurilor

Viața e un pariu

Viața e un pariu
Viața e un pariu

Ai făcut un pariu că vei câștiga un meci, un concurs, o întrecere ca-n viață? Că un prieten va întârzia la avion sau pe ‘câte tracțiuni îți ies’? Înseamnă că ești de-al casei.

Aici, pariurile se fac pe bune, pe ‘cele mai’ meciuri, în cea mai experimentată comunitate din România, de 15 ani.

Fix ca un gol marcat în minutul 90 care aduce victoria Echipei Naționale. E despre bucuria și strigătele prietenilor de lângă tine atunci când echipa ta favorită câștigă. Acestea sunt experiențele care ne unesc și care definesc un pariu câștigător.

Pariu că-i bine

Sponsor oficial al Naționalelor de Fotbal ale României și al Ligii 2, Casa Pariurilor susține de peste 15 sportul românesc și comunitățile locale.

În plus, prin proiectul “Suport pentru Suporteri” sprijinim performanța prin dezvoltarea personală a viitorilor mari fotbaliști, cu ajutorul unui personal calificat, pornind de la condiția fizică, până la nutriție, motivație și echilibrul mental.

Pariază la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate