Urmareste-ne

Betano

Vinerea de Ruletă vine cu 4 Jetoane de Aur. Câştigă-le la Ruleta Exclusivă Betano

Nu e zi din săptămână fără o ofertă specială la Betano, casa TA de pariuri. Iar dacă e vineri, joacă la Ruleta Exclusivă Betano şi primeşti 4 Jetoane de Aur, fără efort.

Joci 100 de lei şi primeşti 40 de lei

Vinerea de Ruletă e o promoţie cât se poate de simplă: joci 100 de lei la Ruleta Exclusivă Betano şi primeşti 4 Jetoane de Aur, în valoare de 10 lei fiecare. Adică, în total, pentru 100 de lei primeşti 40 de lei.

Nici nu e greu, dar sunt câteva condiţii pe care trebuie să le îndeplineşti. Prima dintre ele este să joci într-o zi de vineri, în intervalul orar 00:00 – 23:59.

Dar ca să poţi să joci Ruleta Exclusivă Betano, trebuie să fii client înregistrat. Dacă nu ai încă un cont pe Betano, foloseşte-te de oferta specială BETMAG.ro. Dă un click AICI şi vei primi şi un bonus de 1000 de lei la cazinoul Betano.

După ce ai intrat în contul Betano, mergi în secţiunea de cazinou, la Ruleta Exclusivă Betano şi mizează cel puţin 100 de lei. Fii atent, pentru că pariurile care acoperă cel puţin 65% din masa de ruletă nu sunt luate în considerare.

După ce ai jucat 100 de lei şi nu ai ocupat 65% din masă, vei primi automat cele 4 Jetoane de Aur în contul tău. Apoi, le poţi folosi fie la Ruleta Exclusivă Betano, fie la Betano Cashback Blackjack.

Dacă nu le foloseşti, Jetoanele de Aur vor expira

Odată ce ai primit Jetoanele de Aur, poţi să le foloseşti timp de 3 zile. Dacă ai depăşit acest interval, ele vor expira şi le vei pierde complet.

Toate câştigurile pe care le vei obţine mizând Jetoanele de Aur la Ruleta Exclusivă Betano sau la Betano Cashback Blackjack îţi intră în cont ca bani cash. Sunt ai tăi şi nu mai ai condiţii de rulaj.

Nu uita să joci responsabil! De asemenea, pe lângă condiţiile ofertei, se aplică Termenii și Condițiile Generale și Regulile de Bonus, cele pe care le-ai acceptat când ai deschis contul.

Bilete câștigătoare