Urmareste-ne

Agentii Autorizate

Vineri, ai 180 de ROTIRI GRATUITE în Cazinoul MaxBet

În fiecare vineri, ai 180 de ROTIRI GRATUITE în Cazinoul MaxBet. Grăbește-te și revendică oferta acum!

Începe Weekend-ul, începe și distracția! Depune Vinerea și bucură-te de până la 180 ROTIRI GRATUITE în Cazinoul MaxBet.

IATĂ CE TREBUIE SĂ FACI:

  • Conectează-te la contul tău Maxbet;
  • Pentru 60 de ROTIRI GRATUITE, depune cel puțin 100 RON folosind codul VINERI60;
  • Profită de 3 ori de ofertă și bucură-te de până la 180 de ROTIRI GRATUITE!

Condiții de îndeplinit pentru a beneficia de 180 de ROTIRI GRATUITE

Pentru a beneficia de un bonus de 60 de Rotiri Gratuite, clienții trebuie să depună un minim de 100 RON, introducând la depunere Codul Bonus „VINERI60”. Depunerile trebuie să fie efectuate în ziua de vineri, între orele 00:00 și 23:59.

Jocurile participante la această promoție sunt cele de la NetEntertainment și numai la acestea veți putea folosi rotirile gratuite. Această promoţie este disponibilă doar în secțiunea Cazino și nu este disponibilă pentru clienții noi, care efectuează prima depunere în MaxBet Cazino.

Clienţii nu pot primi mai mult de 180 de Rotiri Gratuite (3 promoţii). Acestea sunt valabile 7 zile de la data depunerii.

Câștigurile rezultate din rotirile gratuite au o cerință de rulaj de 40 de ori a sumei câștigate înainte de a putea fi retrasă. Acestea au o perioadă de rulaj de 7 zile. La sfârșitul acestei perioade, orice sumă bonus și câștigurile bonus vor fi retrase din balanța jucătorului în cazul în care condițiile de rulaj nu au fost îndeplinite.

Pentru a îndeplini cerința de rulaj, suma pariată nu poate fi mai mare de 25 RON. Orice sumă pariată mai mare de aceste sume nu va fi luată în considerare pentru îndeplinirea rulajului. Sumele bonus oferite pentru rulaj nu pot fi retrase și vor fi deduse în momentul în care retragerea a fost inițiată.

În situația în care un jucător activează un bonus care este disponibil doar în secțiunea Cazino, suma depusă trebuie folosită, dar și rulajul îndeplinit, doar în acestă secțiune.

Bonusurile NU sunt disponibile în cazul în care o tranzacție de retragere este în așteptare. Câștigul maxim care poate fi revendicat după terminarea rulajului este de 1.000 RON.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii