Urmareste-ne

Archive

Votează pontul zilei de Boxing Day. Premier League e la putere

Sursa foto: www.mcfc.co.uk

Votează pontul zilei de Boxing Day, în care majoritatea partidelor din listă se joacă în Premier League, cel mai puternic campionat din lume.

Unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri ale zilei este Manchester City – Sunderland, unde Costel Pantilimon se bate cu o echipă de cetăţeni motivaţi, care vor să facă uitată înfrângerea de runda trecută cu Arsenal.

Chelsea joacă pe teren propriu, fără Mourinho, contra celor de la Watford, care se deplasează la Londra cu un moral excelent, după ce s-au distrat cu elevii lui Jurgen Klopp.

Arsenal, câştigătoarea din derby-ul cu City, are o deplasare destul de accesibilă, la Southampton, echipă care nu mai seamănă deloc cu sperietoarea din sezoanele trecute, aşa că tunarii au şanse mari să câştige trei puncte în etapa disputată de Boxing Day.

Sursa foto: www.mcfc.co.uk

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate