Urmareste-ne

Archive

Votează pontul zilei de vineri! Schalke şi Vitesse, cote tentante

Sursă foto: kicker.de

Alegem împreună pontul zilei de vineri, unde putem vota meciuri de fotbal din Bundesliga, Schalke – Hoffenheim, sau Ligue 1, dar şi din semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin.

Schalke are un meci mai dificil decât pare la prima vedere, în special din cauza problemelor de la Hoffenheim, care trebuie să tragă tare meci de meci pentru a ieşi din zona roşie a clasamentului. Chiar şi aşa, diferenţa de valoare este destul de mare şi probabil meciul va fi câştigat de gazde.

În Olanda, primul meci al rundei se joacă între Vitesse şi Twente, iar gazdele au o cotă tentantă pentru 1 solist. Oaspeţii nu se mai regăsesc, fiind pe locul 16 după 16 etape, cu doar trei victorii în tot sezonul!

De asemenea, tot azi se joacă şi semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin, prima dintre ele fiind Olanda – Polonia.

Sursă foto: kicker.de

TU CE ALEGI?

330z 330p

AICI AI BONUS 100% PÂNĂ LA 800 RON LA CASINO 

FORTUNA ESTE ONLINE ȘI ÎN ROMÂNIA!

Casa de pariuri numărul 1 în Europa Centrală și de Est este de-acum și în România (Decizia ONJN 2159/28.08.2015)! Profită în siguranță de cele mai bune promoții și cele mai mari cote pe o platformă online de ultimă generație!

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți doreşte o zi inspirată!

Agenții autorizate