Urmareste-ne

Bilete Castigatoare

Weekend norocos pentru un parior. A mizat 50 de lei și s-a ales cu 100.000 de euro

Riști și câștigi! Asta a făcut un parior îndrăzneț. A mizat 50 de lei pe un bilet cu 18 meciuri, iar la finalul weekendului s-a trezit mai bogat cu 100.000 de euro.

Cum a fost posibil așa ceva? Un parior a dat zilele trecute o super lovitură, cu doar 50 de lei jucați pe un bilet cu 18 meciuri. A crezut fără nicio ezitare în favoriții zilei, iar la final a fost răsplătit pe măsură.

Cu câteva excepții, meciurile pe care a pariat au fost în general liniștite și au avut o desfășurare așa cum și-a dorit curajosul și norocosul jucător.

Biletul câștigător a debutat cu victoria lui Juventus în fața Sampdoriei, bifată deja dinainte de pauză, când torinezii conduceau cu 2-0. Practic, pronosticul a fost acordat prin intermediul ofertei Super Avantaj (câștigi pariul dacă echipa pe care ai mizat are deja un avans de două goluri). Ceea ce s-a și întâmplat, chiar de două ori în timpul meciului din etapa a șasea din Serie A.

Udinese – Fiorentina, cea mai mare cotă de pe bilet

Fericitul câștigător a prins pe bilet o serie de meciuri cu victorii la limită, majoritatea obținute însă fără mari emoții. Printre meciurile pe care a pariat se numără încă unul din Serie A, Udinese – Fiorentina, cu o cotă de senzație, 2.52, cea mai mare de pe bilet.

Pariorul a avut însă emoții la Gent – Cercle Bruges, meci încheiat cu victoria la limită a gazdelor, 2-1, după ce au fost conduse cu 1-0. A trăit aceleași emoții și în derby-ul din capitala Bulgariei. CSKA Sofia a marcat de două ori până în minutul 63, după ce a fost condusă de Levski cu 1-0.

După aceea, pariorul nostru nu a mai avut emoții. Totul a mers „ca pe roate”, pentru o seară fabuloasă. A prins cote destul de bune, între 1.47 și 1.70, având curajul să-și asume și două meciuri la care mulți pariori nu s-ar prea avânta.
A mizat pe victoria lui Arsenal în fața lui Tottenham, iar echipa lui Mikel Arteta a pus „tunurile” pe adversari. La pauză era deja 3-0, scorul final a fost 3-1, pentru cotă 2.30.

Surprinzător sau nu, pariorul a tremurat puțin la meciul din Liga 1 ales pe bilet. Campioana CFR Cluj s-a impus cu doar 1-0 în fața celor de la UTA, 2.03 cotă, după o repriză secundă în care arădenii erau să-i încurce calculele pariorului. Golul lui Chipciu, din minutul 27, s-a dovedit a fi însă suficient pentru ca echipa din Gruia să scoată maximum de puncte la Arad. Și să-i netezească drumul curajosului jucător spre câștigul de 100.000 de euro.

Meciurile din cursul serii de duminică au fost fără istoric, iar inspirația și curajul unui parior l-au făcut mai bogat cu 100.000 de euro. Cu o investiție de doar 50 de lei!

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare