Urmareste-ne

Biletul zilei

Weekendul vine cu un posibil câștig de 1623 lei! Vezi cele cinci meciuri alese

Barcelona nu concepe să rateze calificarea în faza următoare a Cupei Regelui

Ziua de sâmbătă ne oferă câteva meciuri foarte interesante, unde ne așteptăm să vedem multe goluri dar și posibile surprize. Primul meci începe la 14:30, așa că trebuie să vă grabiți dacă vreți să pariați biletul.

Cota 2.06 la Chelsea – Chesterfield

Chelsea nu trece prin cele mai bune momente în Premier League, așa că această competiție e importantă în special pentru moral. Diferența de valoare este imensă, așa că cel mai probabil vom vedea o victorie clară a londonezilor în acest duel. Mergem pe minimum cinci goluri în meci la cota 2.06.

Tot din FA Cup este și meciul Kidderminster – Reading, unde victoria oaspeților este cotată cu 1.57. În aceeași competiție este programat și duelul dintre Coventry și Derby, unde avem cota 1.90 pentru goluri de ambele părți.

Ambele înscriu, cel mai bun pariu

Ne mutăm în Bundesliga unde meciul dintre Frankfurt și Dortmund este mult mai echilibrat decât pare. Din acest motiv, mergem cu încredere pe GG la cota 1.51.

Închidem biletul cu jocul dintre Granada și Barcelona, unde avem cota 1.75 pentru GG.

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Bilete câștigătoare